- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- RN8
- Konular
- 119
Kasımda miui 10 geldi ondan sonra tık yok haber yok? sizce bu cihaza destek kesilir mi? çokta eski bi telefon değil
ikinci sorun yani sensör sorunu bende de oluyordu.Garanti servisi bootloader kilidini kırmamın cihazı garanti dışı bırakabileceğini söylediği için mecburen Miui 10'u kullanmak zorundayım, Miui 9'daki akıcılık ve sorunsuzluk Miui 10'da yok maalesef.
Miui 10'da şuana kadar karşılaştığım sorunlar:
1- Tarayıcının sıklıkla donması ve tepki vermemesi (çok sekme açmamama rağmen.)
2- Arama ekranında sensörün çalışmaması (Telefon henüz hiç düşmedi ve hiç darbe almadı)
3- Kilit ekranında bildirimlerin gözükmemesi ve müzik uygulamasının çıkmaması
4- Mi Kumandayı açtığımda aygıt seçtiğimde uygulamanın donması ve tepki vermemesi (doğal olarak uygulamayı kullanamamam.)
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
o yuzden kesınlıkle yenı telefonum oneplus olacak adamlar mantıklı ilerliyorlar tek model en üst seviye uzun süre guncelleme verıyorlar.Kim ne derse desin Xiaomi cidden bozdu.
Yeni telefonlar çıkarmaya başladıkça eski ama en çok satılmış olan telefonlarını unuttu. Yok Mi8, Mi8SE, Mi8Lite gibi bir model üzerinde oldukça oyalandı durdu, Apple'ı sevmem ancak şimdi daha iyi anlıyorum,yazılım desteği veya stabil bir yazılımı olmadan bir telefonun donanımı ne kadar iyi olursa olsun o telefon artık bitmiştir. Android sürümüne bakarsak Android 6'dan 7'ye çıktı. Diğer modelleri 9a geçmiş iken note 4'ün henüz 8e bile geçememiș olması üzücü. Burda değindiğim nokta android sürümünün düşük veya yüksek olması değil, telefona verilen değerin gerektiğinden düşük olması.
Bundan sonra verilmeyecek miRedmi Note 4X'e son global Beta güncellemesi 8.12.20 sürümü olarak verildi.
En baştan beri güncelleme karşıtı biri olarak verilmemesini temenni ediyorum... Ama, verilir verilmez diyecek bilgiye sahip değilim.Bundan sonra verilmeyecek mi
Yapıştır MiUi 9 bide yeni pil ohhh misEn baştan beri güncelleme karşıtı biri olarak verilmemesini temenni ediyorum... Ama, verilir verilmez diyecek bilgiye sahip değilim.
Şu haliyle hiç güncelleme gelmese bu telefon bana uzun süre yeter.
Pilim mükemmel durumda, miui 9'a geçmeye değecek şikayetim de yok çok şükür...Yapıştır MiUi 9 bide yeni pil ohhh mis
Miui 9.5.11.0 pil performansı en iyi sürüm bidaki guncellemede onemli şeyler olmassa geçerim mis gibi 2 3 sene daha götürür inşallahYapıştır MiUi 9 bide yeni pil ohhh mis
Ayyynen öyle üstad.Miui 9.5.11.0 pil performansı en iyi sürüm bidaki guncellemede onemli şeyler olmassa geçerim mis gibi 2 3 sene daha götürür inşallah