Haber [Geçmiş Olsun] AKK Kaldırılıyor Yerine AKK Geliyor

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
En az 500 GB aylık kota versinler o zaman herkese. BTK denilen kurum yıllardır AKK kalkacak diyor ve en sonunda bir hareket ediyorlar o da kaldırıp tozunu almak oluyor. AKK sonra hız değişimleri hariç kurtarır bir yanı yok bunun.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
*Hz Muhammed (s.a.v.) sıkıntıda olanların bunu atlatabilmeleri, sabırlı olmaları hakkında buyurdukları dua şöyledir;
"Bismillahi ala nefsi ve mali ve dini. Allahümme raddini bi-kadaike ve barik li fima kuddire li, hatta la uhibbe ta'cile ma ahhartehu ve te'hira ma acceltehu." Meali, "Allah'ım! Sana malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım! hükmüne beni razı kıl, kaderimde bulunanı bana mübarek et, tehir ettiğinin acele olanını, acele ettiğinin tehirini istemeyeyim. Nefsimi isyandan mahrum kıl, teslimine yardımcı ol."

Belki yardımcı olur :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şikayet ileticektim BTK sitesi çökmüş. Devlet siteleri bile berbat halde malesef.

Son düzenleme:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Türk Net'e geçin, AKKsiz, sınırsız,hız düşümsüz ve en önemlisi TAAHHÜTSÜZ internetin tadını çıkarın. Dilediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Ceza olayı yok. Ayrıca diğer firmalardan gelecekseniz 120 tlye kadar ceza bedelini karşıyorlarmış.

Lafın kısası ben kullanıyorum herkese de öneriyorum. Geçin, deneyin, pişman olursanız veya beğenmezseniz anında iptal edersiniz.

Şuraya davet bağlantısını da bırakıyorum arkadaşlar:

Bu bağlantıyı kullanarak abone olduğunuzda 1 ay bedava internet alabilirsiniz. Aynı zamanda ben de 1 ay ücretsiz kullanım hakkı elde ediyorum ;)

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum; ben birkaç kere fatura ödemeyi unuttum internet kesildi ödeme yaptıktan sonra bana gelen mesaj:

Degerli TurkNet'li faturanizi hizmetiniz kisitlandiktan sonra odediginizi gorduk. Herkesin basina gelebilir, unutulabilir, atlanabilir, insanlik hali. 24 TL hizmet kisitlama acma ucretini bir defaya mahsus temmuz donem faturaniza yansitmayacagiz. B001

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Türk Net'e geçin, AKKsiz, sınırsız,hız düşümsüz ve en önemlisi TAAHHÜTSÜZ internetin tadını çıkarın. Dilediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Ceza olayı yok. Ayrıca diğer firmalardan gelecekseniz 120 tlye kadar ceza bedelini karşıyorlarmış.

Lafın kısası ben kullanıyorum herkese de öneriyorum. Geçin, deneyin, pişman olursanız veya beğenmezseniz anında iptal edersiniz.

Bu bağlantıyı kullanarak abone olduğunuzda 1 ay bedava internet alabilirsiniz. Aynı zamanda ben de 1 ay ücretsiz kullanım hakkı elde ediyorum ;)

Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum; ben birkaç kere fatura ödemeyi unuttum internet kesildi ödeme yaptıktan sonra bana gelen mesaj:

Degerli TurkNet'li faturanizi hizmetiniz kisitlandiktan sonra odediginizi gorduk. Herkesin basina gelebilir, unutulabilir, atlanabilir, insanlik hali. 24 TL hizmet kisitlama acma ucretini bir defaya mahsus temmuz donem faturaniza yansitmayacagiz. B001

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63

Müşteri hizmetleri çok kötü diyorlar hocam TürkNet içinde buna ek olarak bazı saatlerde hızda dalgalanma problemi de oluyormuş, sizin deneyiminiz nasıl ?

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Müşteri hizmetleri çok kötü diyorlar hocam TürkNet içinde buna ek olarak bazı saatlerde hızda dalgalanma problemi de oluyormuş, sizin deneyiminiz nasıl ?
Müşteri hizmetleri iyi değil. Bu doğru. Fakat şu açıdan bakılırsa; sektörde yeni büyüyen bir firma, düşük bütçe ve ttnet(şimdiki adıyla turktelekom) gibi devlet destekli(anlaşmalı da olabilir) bir servis sağlayıcı rakip.
Bütün bunları düşünecek olursak, müşteri hizmetleri konusunda biraz geride kalmaları normal.
Ayrıca problemler genellikle telekom kaynaklı oluyor. Ve ben bunun kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Bir defasında adamlar gelip benim hattımı sokağın başındaki ankastre kutusundan kesip başka bir müşteriye bağlantı verdiler. Bazen kesintiler yaşadım ama hep altyapı kaynaklı oldu. Telekomdan dolayı oldu yani.
Bu kesintiler dışında hiç sorun yaşamadım, onlar da 1-2 defa oldu zaten. Faturayı geciktirmeme rağmen kesinti ücreti alınmadı.
Hız konusunda çok memnunum, anlık olarak hız testi de paylaşayım:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Müşteri hizmetleri konusunda da biraz sabırlıyım diyorsanız hiç problem yaşamazsınız. Müşteri hizmetleri servisi neredeyse tamamen komutlaştırılmış. Operatöre bağlanıp canlı canlı görüşme sağlamak pek mümkün olmuyor.
Ama destek talebi oluşturduğunuzda kısa sürede cevap veriliyor zaten.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Müşteri hizmetleri iyi değil. Bu doğru. Fakat şu açıdan bakılırsa; sektörde yeni büyüyen bir firma, düşük bütçe ve ttnet(şimdiki adıyla turktelekom) gibi devlet destekli(anlaşmalı da olabilir) bir servis sağlayıcı rakip.
Bütün bunları düşünecek olursak, müşteri hizmetleri konusunda biraz geride kalmaları normal.
Ayrıca problemler genellikle telekom kaynaklı oluyor. Ve ben bunun kasıtlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Bir defasında adamlar gelip benim hattımı sokağın başındaki ankastre kutusundan kesip başka bir müşteriye bağlantı verdiler. Bazen kesintiler yaşadım ama hep altyapı kaynaklı oldu. Telekomdan dolayı oldu yani.
Bu kesintiler dışında hiç sorun yaşamadım, onlar da 1-2 defa oldu zaten. Faturayı geciktirmeme rağmen kesinti ücreti alınmadı.
Hız konusunda çok memnunum, anlık olarak hız testi de paylaşayım:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Müşteri hizmetleri konusunda da biraz sabırlıyım diyorsanız hiç problem yaşamazsınız. Müşteri hizmetleri servisi neredeyse tamamen komutlaştırılmış. Operatöre bağlanıp canlı canlı görüşme sağlamak pek mümkün olmuyor.
Ama destek talebi oluşturduğunuzda kısa sürede cevap veriliyor zaten.
Hızınız gayet iyi hocam ping biraz yüksek sadece. Detaylı bir şekilde de yazmışsınız teşekkürler. Bu uzun mesajınız TürkNet'i düşünenler içinde yol gösterici olacaktır :)

Farti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
One Plus 5
Konular
1
Saçma sapan işler yemin ediyorum Fiber kullanıyorum 24 mgb iken zaten kotayı aşınca 10 a falan düşüyor ama ben bazen yine 24 mgp hızlarında alabiliyorum.

Üst Alt