Haber Geçici Kayıt Durduruldu !

mm33

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi 11 ultra
Meslek
Personal trainer
Konular
53
Olan yurtdışı iphone sahiplerine oldu hat sadece pasaport sahibi ile kullaniliyor yani satışı neredeyse tamamen durdu önceki kayıtlar hariç
Hocam hat sabibi ile pasaportun aynı olma olayı sadece iphone için geçerli değil tüm cihazlar için geçerli.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
7
şu youtube'daki kayıtsız telefon kullanma videosu vardı. 4+4 şeklinde adam yıllarca kullandığını söylüyordu. demek bu geçici kayıt sayesindeymiş. o zaman bu balon da patladı. ya direnç, ya pa$aport başka yol kalmadı. ;(

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
şu youtube'daki kayıtsız telefon kullanma videosu vardı. 4+4 şeklinde adam yıllarca kullandığını söylüyordu. demek bu geçici kayıt sayesindeymiş. o zaman bu balon da patladı. ya direnç, ya pa$aport başka yol kalmadı. ;(
Çok büyük patladılar herkese geçmiş olsun

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
2 tane yurtdisi cihaz alırım son 4 ay diğerini kullanırım hatta gerekirse taşınabilir modem ıvır zıvır bişey alırım vowifi ile kullanırım bunlara para yedirmem pasaport kayıtlarınıda vergilerinide başkasına yedirsinler soyguncular.

Keremkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
XİAOMİ Mİ 10T
Konular
29
Kayıt olmayıp kaydı uzattıran arkadaşlara geçmiş olsun. Artık geçici kayıt uzatma olmuyor. Bende bu durumdan muzdaribim. Direnç kayıt şart oldu

edit: poco x3 pro kullanıyorum.
Bence iyi oldu ama neden ? çünkü adamlar burada da fırsatçılığa gidiyor iphone 11 64 Gb 10-11 bin gibi fiyatlara satmaya başladılar hem milleti kazıklıyorlar hemde bunu gören yurtiçi cihaz sahipleri cihazlarının fiyatını daha da artırıyor. 13 pro 13 pro max gibi cihazı olanlar kayıt ettirse 3 yıl rahat kullanırlar sonra da her hatta açılıyor zaten 2.el olarak yine satılır.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Bence iyi oldu ama neden ? çünkü adamlar burada da fırsatçılığa gidiyor iphone 11 64 Gb 10-11 bin gibi fiyatlara satmaya başladılar hem milleti kazıklıyorlar hemde bunu gören yurtiçi cihaz sahipleri cihazlarının fiyatını daha da artırıyor. 13 pro 13 pro max gibi cihazı olanlar kayıt ettirse 3 yıl rahat kullanırlar sonra da her hatta açılıyor zaten 2.el olarak yine satılır.
o iş öyle değil işte pasaporta kayıtlı 2. el cihaz almanın da bazı riskleri var. Pasaport sahibi isterse o cihazın kaydını düşürüp yeni cihazını kayıt yapabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizde Note 8 Pro var slotun kapanmasına 5 gün var ben bundan etkilenecek miyim? Diğer slota takıp 1 yılbaşına kadar daha kullanmak istiyorduk.
sizin cihazınıza imei atılıyor her hangi bir sorun yok.

Keremkk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kerem
Cihazım
XİAOMİ Mİ 10T
Konular
29
o iş öyle değil işte pasaporta kayıtlı 2. el cihaz almanın da bazı riskleri var. Pasaport sahibi isterse o cihazın kaydını düşürüp yeni cihazını kayıt yapabiliyor.

sizin cihazınıza imei atılıyor her hangi bir sorun yok.
çok sağlam bir yöntem değil zaten kişi kendi kullanmak için alıp kendi pasaportuna kayıt yaptırması olur ama dediğiniz gibi diğer türlü öyle de sıkıntılar olabilir

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
Olması gereken buydu zaten.. Pandemiden dolayı ülkesine dönemeyen kişiler mağdur olmasın diye çıkarılmış bir sistemdi ve bitti. Hizmetin her türlüsüne tamamız karşı değiliz ama 'siz neden 4-6-8-12-24 ay ne bileyim sonsuza kadar yok israfil suru üfleyene kadar kayıt yapamıyorsunuz sorularına cevap vermekten sıkılmıştık artık.. Aslında cevap çok basitti: Geçici bir sistem olduğu için..

evet kapanmama garantili yurtdışı iphone getirip satan satıcılar vardı. çok kişi almıştı süreç nasıl işler bilmiyoruz artık ama inşallah yeniden açılır ve insanlar mağdur olmaz..
insanların mağdur olmaması için
vergiyi ödeyip kaydettirmesi lazım 🤷‍♂️

ferhata.agac

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Poco x3 NFC
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
16
Hocam hat sabibi ile pasaportun aynı olma olayı sadece iphone için geçerli değil tüm cihazlar için geçerli.
Hocam android telefonların çoğuna zaten imei yaziliyor iphone da bu durum maalesef yok android kullanicisi yöntem cikana kadar bekler yine kullanır iphone da ya tablet gibi kullanicak ya da pasaport

Üst Alt