Sohbet Gece Kulübü

Muallim45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiamio
Konular
1
Bu bitki teskin edici dir huzur verir, dimagı sakinleştirir. Bana gelince yaş atmış, ben kendimi bildim bileli az uyku ile idare ediyorum. Karşılığında hep yorgunum. Çalışmadanda duramam. Bu süreçte evde bir yığın iş varmış yani kendime iş çıkartanım. Ben buğün cuma diye daha erkenciyim şimdi herkese cuma mesajı atacagım.
Gelelim çaya mercan köşk ü genelde eskiler kahve içine bir dal atıp pişerkem aramo versin diye kullanırlar ben bu etkilerinden çok fayda gördğm. Eşim 28 yıldır tip1 bricle dibet hastası sabah 25. 30 şekerle uyanır 6.7.saat sonra aşırı bir şey tüketmesede şeker 600 700 leri görür sebebbi sinirsel kafasını takar bütğn ayarlar bozulur. Sizin bir derdşniz varsa sizden dinlemişse tamam artık o sadece sizin derdiniz değil sizden öncee onun derdidir. İşte bu kafa yapısı onu perilan ediyor ben bir türlü çözüm bulamadım alternatif tıpla uğralan bir dostum önerdi. Hemen atladım zaten biliyordum mercan köşk bitkisini, bir 6 7 ay eşime söyleyerek ikna ettşm o sayede eşim küfür etseler bile güler geçer oldun bizde yıllarca rahat ettik. Bu yüzden tavsiye ediyorum.
Bu arafa bu dönemde bir tavsiye daha vereyim bağışımlık için hergün SİYAH SARIMSAK 1 diş tüketin hiç kokusu yok rahat olun. Şşmdi müsade hem teeccüh namazı kılacam cuma mesajı atacam kendinşze iyi bakın ve nefsinizi terbiye edin vaktşnde uyuyun vaktinde yatın bunu sadecs kendşniz için yapın bye

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muallim45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiamio
Konular
1
Linki okuyun bakalım neler diyo...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Gececiler neredeyiz nerdeeeee elleri görelim?? :)

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Ben yayın video ve film ve belgesel
Bunları izlerken de oyun ve sosyal medya

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Çılgınlar gibi Bannerlord oynuyorum hocam. Zaman çok hızlı geçiyor sayesinde benim için.Batanya öldü, Batı imp öldü, Kuzait öldü, Kuzey imp öldü sıra Güneyde.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Taktığım Kuzey ile uzun süre takılarak para ve level kasmak oldu bu esnada Batı, Batanya ve Kuzait ile çarpışarak infazlar gerçeklestirdim. En sonunda Kuzeyin de zayıflamaya başlaması ile (Guneyle savaşa girdik) ihanet ederek Baltakhand civarından büyümeye başladım.

Bu arada oyunda infaz yapmayın 60 kişi filan infaz ettim ilişkilerim bitik durumda.

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
İyi geceler beyler

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Ben yayın video ve film ve belgesel
Bunları izlerken de oyun ve sosyal medya
Bi şekilde vakit öldürüyoruz desenenize, ne güzel

Çılgınlar gibi Bannerlord oynuyorum hocam. Zaman çok hızlı geçiyor sayesinde benim için.Batanya öldü, Batı imp öldü, Kuzait öldü, Kuzey imp öldü sıra Güneyde.

Taktığım Kuzey ile uzun süre takılarak para ve level kasmak oldu bu esnada Batı, Batanya ve Kuzait ile çarpışarak infazlar gerçeklestirdim. En sonunda Kuzeyin de zayıflamaya başlaması ile (Guneyle savaşa girdik) ihanet ederek Baltakhand civarından büyümeye başladım.

Bu arada oyunda infaz yapmayın 60 kişi filan infaz ettim ilişkilerim bitik durumda.

Aman hocam dikkat et saldırdığın yerlere ülkece savaşa sokma bizi :)

İyi geceler beyler

iyi geceler hocam

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Bi şekilde vakit öldürüyoruz desenenize, ne güzel

Aman hocam dikkat et saldırdığın yerlere ülkece savaşa sokma bizi :)

iyi geceler hocam
Hocam durumlar karışık zaten lordlarima güvenip savaşa gidiyorum ilişkiler kötü olduğundan bi bakıyorum terk ediyor benim krallığı Güneye geçiyor. Köşede sıkıştırıyorum kralliktan çıkan lordu teklif sunduğum an geri geliyor Oyuna baya cila lazım baya yeni özellik lazım.

Son patchden bir örnek SS bana ait değil ama yinede paylaşayım.

Haydutlar çocuk olmuş

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Hocam durumlar karışık zaten lordlarima güvenip savaşa gidiyorum ilişkiler kötü olduğundan bi bakıyorum terk ediyor benim krallığı Güneye geçiyor. Köşede sıkıştırıyorum kralliktan çıkan lordu teklif sunduğum an geri geliyor Oyuna baya cila lazım baya yeni özellik lazım.

Son patchden bir örnek SS bana ait değil ama yinede paylaşayım.

Haydutlar çocuk olmuş
Ben açıkçası oyunu bilmiyordum sizin demenizle biraz arastirdimda oyun baya zaman alan bir oyun bu tarz oyunlara ben bir kaptirdimi kendimi 2 gun uyku uyumadığımı bilirim o yüzden ne kafa yordum nede uzerinde durdum çünkü dururken dururken bir oynayama kalkarsam hic ii olmuyor benim icin, düşün ki kurduğum oyunun kuruculari bile günün misal belirli 6.7 saati yoklar ulan ben oyun kurucu gibi 7.24 basindayim :) yani ben bulasmakda anlamakda istemiyorum size ii oyunlar ama dedigim gibi savaşa sokmayin bakalim bizi dikkat edin sabah bi uyanıyor insanlar sizin oyun yüzünden ülke savasda :)

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Ben açıkçası oyunu bilmiyordum sizin demenizle biraz arastirdimda oyun baya zaman alan bir oyun bu tarz oyunlara ben bir kaptirdimi kendimi 2 gun uyku uyumadığımı bilirim o yüzden ne kafa yordum nede uzerinde durdum çünkü dururken dururken bir oynayama kalkarsam hic ii olmuyor benim icin, düşün ki kurduğum oyunun kuruculari bile günün misal belirli 6.7 saati yoklar ulan ben oyun kurucu gibi 7.24 basindayim :) yani ben bulasmakda anlamakda istemiyorum size ii oyunlar ama dedigim gibi savaşa sokmayin bakalim bizi dikkat edin sabah bi uyanıyor insanlar sizin oyun yüzünden ülke savasda :)
Kesinlikle dediğiniz gibi çok zaman alıyor. Aslında bende hata yaptım erken başlayarak oyun tamamlanıp umarız ki bir sürü eklenti geldiğinde sıkılmış olacam tadını tam alamamış olacam yinede Warbandan sonra çok iyi geldi özlemişim (serinin bir önceki oyunu).

Tamamdır hocam uyarınızı dikkate alacağım ]:)]:)

Üst Alt