Sohbet Gece Kulübü

Ethernal42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 5
Konular
4
iyi geceler hocam

Valla tamda beni ozetlemissiniz ayniyiz kardeşim bu durum bekarlıgimdan beri var kisaca şöyle diyeyim bi 20 yil onceside ayniydim suandada coluk cocuk sahibiyim hala aynıyım bekarsan bir çözümünu bul şimdiden ilerdede kalici oluyor bu durum ben gibi
Düzeltmeye çalışıyorum ama sorun sanırım psikolojik. Beynim tam olarak uykuya geçmiyor. Doktora da ha bugün ha yarın giderim diye erteliyorum. Çünkü muhtemelen antidepresan yazacak. Doğal bir şekilde çok şey denedim takviye felan ama yok olmuyor

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
ya cihazın yerine şöyle 16 gb ram 8 gb ekran kartı olan bir pc al bence daha hesaplı
Pc kaldirir benim var pc ama artik oyun vs amacli kullanmıyorum açıkçası kafamida yormak istemiyorum o pc yüzündende cok sabah ediyorum her yerini söker takarim onunda kanina girerdim sabahlara kadar suan pcye kurmadim hic kurmayida düşünmüyorum yoksa ben işin şeyini çıkarıyorum kasayi kucakladigim gibi misafir odasina alıyorum led tv bagliyorum falan derken hanimla papaz oluyoruz sonra :)

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
Pc kaldirir benim var pc ama artik oyun vs amacli kullanmıyorum açıkçası kafamida yormak istemiyorum o pc yüzündende cok sabah ediyorum her yerini söker takarim onunda kanina girerdim sabahlara kadar suan pcye kurmadim hic kurmayida düşünmüyorum yoksa ben işin şeyini çıkarıyorum kasayi kucakladigim gibi misafir odasina alıyorum led tv bagliyorum falan derken hanimla papaz oluyoruz sonra :)
hocam black shark 2 .ve 3 .-çıkmış oyuncu telefonu onları duydun mu 12 gb ram snapdragon 855+ kullanıyormuyş var mı onunla ilgili bir bilgin

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Düzeltmeye çalışıyorum ama sorun sanırım psikolojik. Beynim tam olarak uykuya geçmiyor. Doktora da ha bugün ha yarın giderim diye erteliyorum. Çünkü muhtemelen antidepresan yazacak. Doğal bir şekilde çok şey denedim takviye felan ama yok olmuyor
Hiç başlama antidepresan falan beyninde bitiyor ilac ilk bir kac hafta ise yariyor gibi oluyor ama sonra beyin gene ayni yapacağını yapmaya devam ediyor, bu durumdan en cok muzdarip benim soyle ozetleyeyim sabah 7 de ise gidecegim yemin ederim sabahin 5.30 - 6.00 arasi yatıyorum 1 saat uyuyup kalkiyorum aksama eve gelince sanırsın 20 kamyon mal indirdim o derece oluyorum uykusuzlukdan sonra evde otururken misal 11 de uyudum kaldim mi istem dışı gece 2 de kalkıyorum abi sonra sabaha kadar artık uyumuyorum beynim 20 yildir öyle bir halde ki geceler benim için gündüz, gündüzler gece

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
Hiç başlama antidepresan falan beyninde bitiyor ilac ilk bir kac hafta ise yariyor gibi oluyor ama sonra beyin gene ayni yapacağını yapmaya devam ediyor, bu durumdan en cok muzdarip benim soyle ozetleyeyim sabah 7 de ise gidecegim yemin ederim sabahin 5.30 - 6.00 arasi yatıyorum 1 saat uyuyup kalkiyorum aksama eve gelince sanırsın 20 kamyon mal indirdim o derece oluyorum uykusuzlukdan sonra evde otururken misal 11 de uyudum kaldim mi istem dışı gece 2 de kalkıyorum abi sonra sabaha kadar artık uyumuyorum beynim 20 yildir öyle bir halde ki geceler benim için gündüz, gündüzler gece
hocam bende aynı durumdaydım lakin bunun bir düzelme yolu var yani isterseniz anlatabilirim

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
hocam black shark 2 .ve 3 .-çıkmış oyuncu telefonu onları duydun mu 12 gb ram snapdragon 855+ kullanıyormuyş var mı onunla ilgili bir bilgin
Hiç arastirmadim dostum bu arada uzak kalmak istiyorum açıkçası teknolojiden ama genede 3 gün uzak duruyorsam 5 gün gelip geri kalan günlerin acısını çıkarıyorum kisaca hiç arastirmadim dostum

hocam bende aynı durumdaydım lakin bunun bir düzelme yolu var yani isterseniz anlatabilirim
Anlatmayla olacaksa seve seve sabaha kadar bile dinlerim sizi? Uykusuzluga bir çözüm lütfen? Bekliyorum nolur kurtar bizi bu durumdan

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Gece hayatınız varsa herşeyden taviz verip buna devam ediyorsunuz.. bir çözümü oldupunu sanmıyorum.. gece uyumanın tek yolu gündüz pertin çıkana kadar çalışmak.. ama bu da süreklilik arzetmiyor yinede...

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Gece hayatınız varsa herşeyden taviz verip buna devam ediyorsunuz.. bir çözümü oldupunu sanmıyorum.. gece uyumanın tek yolu gündüz pertin çıkana kadar çalışmak.. ama bu da süreklilik arzetmiyor yinede...
Bekarken vardi tabiki hocam ama yaklaşık bir 10 yıldır gece hayati yok evden ise isden eve diyebilirim ama ona rağmen durum kalıcı oldu uyku elbet geliyor 12 gibi misal ama beyin yok abi yatırmiyor ya eline teli alican ya film acican oturcan abi diyor resmen, bazen 11 gibi uyur kalirsam es kaza falan, gece 2.3 gibi sanki birisi beni dövüyor gibi kalkiyorum abi sonra sabaha kadar uyumuyorum artık çok garip bir durum inanin

Muallim45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiamio
Konular
1
Mercanköşk çayı yapın kendinize iyi gelir dinleyin bu abinizin sözünü. Sabah kahvaltıda çay yerine akşamda keyf çayı yerine bunu için 1ay bilemedin 2 ay hee bunun için teşekküre gerek yok bitki allahın bitkisi ben sadece söyledim. Gerisi sizde, sizde derken buraaa kadannn yazanlardan bahsedilmektedir hee. Yanışlık olugomasın sonaa. Teşkkre gerek yok. Siz yapın yeter.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Mercanköşk çayı yapın kendinize iyi gelir dinleyin bu abinizin sözünü. Sabah kahvaltıda çay yerine akşamda keyf çayı yerine bunu için 1ay bilemedin 2 ay hee bunun için teşekküre gerek yok bitki allahın bitkisi ben sadece söyledim. Gerisi sizde, sizde derken buraaa kadannn yazanlardan bahsedilmektedir hee. Yanışlık olugomasın sonaa. Teşkkre gerek yok. Siz yapın yeter.

Hemen alicam hocam çarşıdan yarın ama bakin hele iş yerinde falan uyutmasin sonra bizi ha? :) sakasi bir yana alicam yarın hemen inşallah işe yarar Allah razı olsun simdiden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada bu gün bu çayı icmediniz umarim malum ayaktasiniz hocam? :)

Üst Alt