Sohbet Gece Kulübü

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Canim sıkılıyor arkadaş, geceleri uyumayan deli gibi sabah edenlerin yeri olsun burası sohbet edelim canı sıkılanlar :) mesela siz ne yapiyorsunuz bu saatte? Saçma sapan telefon başında sabah ediyorum yaptığım birseyde yok aslinda benim boş boş nerden baksan 3 saati sayfa yenilemekle geçiyordur forumda misal :) nelerle meşgulüz milet gece gece? Sohbet edelim :)

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bol bol Pubg :) As tamam sıra Fatih de :D

:D bende aynı şekil pugb takiliyordum sabaha kadar aslında ama suanda cihazi sattim 2 gb ramli bir cihaz var idarelik kullanıyorum Pugb yükledim 1 mermi sıkıyorum o merminin gitmesini 5 saniye bekliyorum 5 saniye sonunda zaten ölmüş oluyorum :) çok lag var oynayamiyorum alcam geri bakalim 3.5 güne cihaz gene

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
İyi geceler beyler

Ethernal42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 5
Konular
4
Uyuyamıyorum arkadaş. Film izliyorum sıkılıyorum. Oyun oynuyorum sıkılıyorum. Uyuyum diyorum yok uyku gelmiyor. Geziyorum öyle forum forum başka türlü vakit geçmiyor

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
Canim sıkılıyor arkadaş, geceleri uyumayan deli gibi sabah edenlerin yeri olsun burası sohbet edelim canı sıkılanlar :) mesela siz ne yapiyorsunuz bu saatte? Saçma sapan telefon başında sabah ediyorum yaptığım birseyde yok aslinda benim boş boş nerden baksan 3 saati sayfa yenilemekle geçiyordur forumda misal :) nelerle meşgulüz milet gece gece? Sohbet edelim :)
gel kapışalım reis takımla gel ben tek :)))

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
İyi geceler beyler
iyi geceler hocam

Uyuyamıyorum arkadaş. Film izliyorum sıkılıyorum. Oyun oynuyorum sıkılıyorum. Uyuyum diyorum yok uyku gelmiyor. Geziyorum öyle forum forum başka türlü vakit geçmiyor
Valla tamda beni ozetlemissiniz ayniyiz kardeşim bu durum bekarlıgimdan beri var kisaca şöyle diyeyim bi 20 yil onceside ayniydim suandada coluk cocuk sahibiyim hala aynıyım bekarsan bir çözümünu bul şimdiden ilerdede kalici oluyor bu durum ben gibi

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
valla kardeşim aynı bende öyleyim

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
gel kapışalım reis takımla gel ben tek :)))
Müdür elimdeki tel suan rezalet 2 gb ram var 5 saniye sonra geliyor görüntüler lagdan başını kaldıramıyorsun :) 3.5 güne alayim yeni bir cihazda görürüm ben seni o zaman haberleselim :)

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
:D bende aynı şekil pugb takiliyordum sabaha kadar aslında ama suanda cihazi sattim 2 gb ramli bir cihaz var idarelik kullanıyorum Pugb yükledim 1 mermi sıkıyorum o merminin gitmesini 5 saniye bekliyorum 5 saniye sonunda zaten ölmüş oluyorum :) çok lag var oynayamiyorum alcam geri bakalim 3.5 güne cihaz gene
ya cihazın yerine şöyle 16 gb ram 8 gb ekran kartı olan bir pc al bence daha hesaplı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müdür elimdeki tel suan rezalet 2 gb ram var 5 saniye sonra geliyor görüntüler lagdan başını kaldıramıyorsun :) 3.5 güne alayim yeni bir cihazda görürüm ben seni o zaman haberleselim :)
tamam tamam ama unutmayalım :)

Üst Alt