- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Samsung S20 FE
- Konular
- 29
Sizin sorun yazılımsal, Google camera kurabilirsiniz.
Sizin sorun yazılımsal, Google camera kurabilirsiniz.
Google camera'da 1/8 en fazla diğer kameralarda öyle.Sizin sorun yazılımsal, Google camera kurabilirsiniz.
Ne hatası veriyor. Bunları söylemeden bişey söylemek mümkün değil.Arkadaşlar mrb iyi aksamlar mi note 3 icin google kamera link var mi ? cok indirdim kuruyorum ama acilmiyor. Bu arada sürüm 7.1
cevabiniz için cok tesekkur ederim kardesim. indirdiğim linklerde kurulum falan oluyor ama kamera açılmıyor sürekli geri atıyorNe hatası veriyor. Bunları söylemeden bişey söylemek mümkün değil.
Gerçekten üzdü ya. Eğer yazılımsal olsaydı hall edip çox güzel gece fotoğrafları çeke bilirdik ((Aşırı derecede üzücü
Mi 4'üme baktım, onda da 2 saniyeye çıkıyor, 2014'te çıkan telefon gayet güzel gece çekimi yapıyor. (O yılın amiral gemisi olması dolayısıyla sanırım) ama note 5 AI bu konuda sınırlı seçeneklere sahip.
Maalesef, tek çare telefonu değişmekG
Gerçekten üzdü ya. Eğer yazılımsal olsaydı hall edip çox güzel gece fotoğrafları çeke bilirdik ((
Yapacak bir şey yok. Google camera gece çekimleri de fena değil amaMaalesef, tek çare telefonu değişmek