- Adım
- evren
- Cihazım
- mi 8
- Konular
- 3
Tabi doğru, gerçi samsung 9 serisinde değişebiliyor, ama tabi genel olarak doğru ben kaptırdım,manuel fotoğrafçılık anlatıyorum
Bunu bende merak ediyorum, acaba lensin imkanı mı bu kadar, yoksa yazılımsal bir şey mi?Merhabalar. Bende pozlama zamani maksimum 1/2 s olarak belirlenmis ( redmi note 5 ai). bunu nasil artira bilirim. Ek kamera uygulamalari da denedim ancak hepsinde ayni zamani gordum. bunu artirmanin bir yolu varmi. yardim ederseniz cok sevinirim
Lens ile alakalı .Bunu bende merak ediyorum, acaba lensin imkanı mı bu kadar, yoksa yazılımsal bir şey mi?
Aşırı derecede üzücüLens ile alakalı .
Örneğin mi 8 de tele lenste de 1/2 sn Max. Pozlama , ama geniş lenste 32sn Max.
Yazılımsal birşey değil yani kamera ile ilgili o süreyi arttıramazsınız.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi8 için değerleri verir misiniz hocam bende deneyeyim.Buda Benden Olsun.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2 saniye olsa yine mutlu olcam ama benimki yazılımsal olarak 1/15 donanımsal olarak 1/8'a kadar uzun çekilebiliyor.Aşırı derecede üzücü
Mi 4'üme baktım, onda da 2 saniyeye çıkıyor, 2014'te çıkan telefon gayet güzel gece çekimi yapıyor. (O yılın amiral gemisi olması dolayısıyla sanırım) ama note 5 AI bu konuda sınırlı seçeneklere sahip.
Cihaz neydi sizin?2 saniye olsa yine mutlu olcam ama benimki yazılımsal olarak 1/15 donanımsal olarak 1/8'a kadar uzun çekilebiliyor.
Mi8 için değerleri verir misiniz hocam bende deneyeyim.
Tek şartı asla titretmemek lazım bu yüzden tripod kullanmak lazım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi8 için değerleri verir misiniz hocam bende deneyeyim.
MI A1Cihaz neydi sizin?