- Adım
- Aziz Tezcan
- Cihazım
- Xiomi mi 6
- Konular
- 29
bu ayna modu ne oluyor
Ön kamera seni ters gösteriyor ayna da kendine baktığın gibi.bu ayna modu ne oluyor
hocam ayna modu ön kamerada nasıl görünüyorsan öyle çekiyor resmini yani kamerada göründüğün şekilde çektikten sonra resmi çevirmiyor, nası anlatayım bilemedim şimdi kendini nasıl görüyorsan o şekilde resmi çekiyor iştebu ayna modu ne oluyor
Çok mu kötü çekiyorhocam ayna modu ön kamerada nasıl görünüyorsan öyle çekiyor resmini yani kamerada göründüğün şekilde çektikten sonra resmi çevirmiyor, nası anlatayım bilemedim şimdi kendini nasıl görüyorsan o şekilde resmi çekiyor işte
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam ben ona alıştım şimdi yıllardır o şekilde kullanıyorum, ayna modu olmayınca tuhaf geliyor bana bi tarafa bakarak çekiyorum çektikten sonra öbür tarafa bakarken görüyorum kendimi ya kardeşim ben ona göre poz vermişim seni ne varda kafana göre çeviriyonkiÇok mu kötü çekiyor
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahahhahaha bazen arkadaşımın telefonu ile selfie cekerken benimde başıma geliyor onlarda da ayna modu ayarlı olmuyor bazen kendimden utanıyorum sonra çok iyi anlıyorum senizaten tipimiz kayık , hepten kaydırıyor ocağıma incir ağacı dikecek sgsg
ya adamlar sırf bu uygulamada ayna modu yok diye ekstra ayrı bir uygulama çıkarmış lar google play da var uygulamayı kurdum telefona ama çöküyor sıkıntılı , demekki gerekli bi özellik insanlar istiyor bu özelliği ki ayrı bi program yapmışlar ayna modu için, adama sordum bu özellik gelecek mi diye, bir sürü azar yedik yok çok mu gerekli yok gerçekliği yansıtmıyor, yok bilmem ne ya kardeşim ekleyebiliyorsan ekle ekleyemiyorsan eklemicem de yapamıyorum de,l bizde beklemeyelim, neymiş gerçekliği yansıtmıyormuş, ya senden gerçekliği mi istedik arkadaşım ne enteresan insan bunlar yaÇok mu kötü çekiyor
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam derdin gavura İngilizce bilmeden laf anlatmaksa geç o işi unut yani sen kendine uygun uygulamaları araştır tekrardan eminim bulursunya adamlar sırf bu uygulamada ayna modu yok diye ekstra ayrı bir uygulama çıkarmış lar google play da var uygulamayı kurdum telefona ama çöküyor sıkıntılı , demekki gerekli bi özellik insanlar istiyor bu özelliği ki ayrı bi program yapmışlar ayna modu için, adama sordum bu özellik gelecek mi diye, bir sürü azar yedik yok çok mu gerekli yok gerçekliği yansıtmıyor, yok bilmem ne ya kardeşim ekleyebiliyorsan ekle ekleyemiyorsan eklemicem de yapamıyorum de,l bizde beklemeyelim, neymiş gerçekliği yansıtmıyormuş, ya senden gerçekliği mi istedik arkadaşım ne enteresan insan bunlar ya