Yardım Gboard Klavye Yazma Sorunu Hk.

emnvrnl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
emin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 10
Telefon Modeli
Mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba. Sorum Google klavyeyle alakalı olacak. Örneğin "benimle" yazmak istiyorum ve "Be" yazınca "benim " kelimesini öneriyor ve tıklıyor seçiyorum bu önerilen kelimeyi, amacım sonuna "-le" yazıp benimle yazmak. Ama ne oluyor benim'e tıkladıktan sonra otomatik boşluk bırakıyor ve şöyle yazmış oluyor "benim le" bu durum beni uyuz ediyor. Aradaki boşluğu sil vs. Kuzenimin 5 yıllık Samsung telefonunda Samsung klavyede o boşluğu bırakmaması için ayar var bu telefonda yok. Bu sorunu yaşamış ve çözmüş olan var mı ?

Pusat23

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi mi8 lite
Konular
3
Arkadaşlar merhaba. Sorum Google klavyeyle alakalı olacak. Örneğin "benimle" yazmak istiyorum ve "Be" yazınca "benim " kelimesini öneriyor ve tıklıyor seçiyorum bu önerilen kelimeyi, amacım sonuna "-le" yazıp benimle yazmak. Ama ne oluyor benim'e tıkladıktan sonra otomatik boşluk bırakıyor ve şöyle yazmış oluyor "benim le" bu durum beni uyuz ediyor. Aradaki boşluğu sil vs. Kuzenimin 5 yıllık Samsung telefonunda Samsung klavyede o boşluğu bırakmaması için ayar var bu telefonda yok. Bu sorunu yaşamış ve çözmüş olan var mı ?
Bu durumdan bende muzdarip im üstad.
Bende birde şöyle oluyor klavyede; yazarken bir şeyler özellikle hızlı yazdığım zamanlarda bi anda uygulamadan atıyor anlamsiz bir şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Slm dostlar..
Bende şunu soracaktım izninle..(yeni başlık açmayayim dedim )
Sorun: hızlı yazarken Google klavye kapanıyor baska acik uygulamalara geçiyor sapıtıyor.hatta öyle * ki yazma devam ederken wats up * a gecip göndermiş olabiliyor . Delirtiyor adami.. bunu yaşayan var mi.. bu hata miui alt yapısında mi vardir nedir? Çünkü mi 5s imden beri böyle.. yavaş yazinca sorun yok ama hızlı yazınca kafa gidiyor.. bunu yasayanr var mi merak ediyorum. Çözüm bulamıyorum..

* Bu yazı esnasinda bahsi gecen sorunun olduğu anlar. 2 kez oldu ;(

- pocophone , tam ekran modu , baska klavye yüklü degil, wats up ve kendi exploreri acik sadece. Cok sik taratip temizlerim hafizasi kafası dolu kalmaz hiçbir zaman..
Nedir sizce??[/QUO
Ayni sorun bende de var valla .nasil anlatsam diyordum ve yeminle yazarken yine yaşadım uygulamadan attı...

Oyla:

yasintasdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Konular
1
Dil seçeneklerinde Türkçe QWERTY var değil mi? Benimle yazmak isterken, benim diye ayırmaz L harfine bastığınız an. Google'ın Türkçe desteği gayet iyi. Siz yazım kurallarına göre hareket ettiğiniz takdirde gayet olumlu sonuçlar alabilirsiniz. En çok kullandığınız ek barındıran kelimeleri not edip, Google klavye ayarlarından sözlüğünüze ekleyebilirsiniz. Mesela tuvaleti kullanırken :)

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Gboard'ın bence tek kusuru şu lanet olsun a ve i tuşlarının yan kısımlarına basınca algılamıyor. Bunu çözseler süper olacak. Hızlı yazınca a ve i yi atlıyor

Oyla:

Cames321

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vahap
Cihazım
Xiamoi redmi10s
Konular
0
Sizi en iyi ben anlıyorum.bende samsungdan xiamoi geçtim ve çok zorlanıyorum. Öneride ki kelimeyi seçince başta bırakmadığı boşluğu yazarken birakıyor ve geri dönüp düzeltmek çok zor.

Oyla:
Üst Alt