Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hayır servise gidince uzun sürer mi deiyecektim yanlış oldu telefonu alıcam ama sıkıntı çıkarırsa ailemde bana çıkarır o yüzden sordum. sorun çıkarsa thh ye gidersiniz denildi ama thh kısa sürede iade hakkı çıkarır mı . ithalatçı garanti deyince bi duraksadım fikirlerinizi alayım.
g5 yada huawei p9 da alabilirim türkiye garantili
hocam cihazı önce bir alın 14 gün içerisinde iade etme hakkınız var sim takmadan önce bi kullanın hoşuna gitmezse iade edebilirsin bi koşul belirtmeksizin diyelim ki sıkıntı çıkarrttılar gidersin thh işlemin erken sonuçlanır unutma 14 gün geçerse o zamn iade etmen zorlaşır bunuda belirteyim
Cihazı aldınız, jelatinleri sökmeden hat takmadan kontrol ettiniz ve sorunlu çıktı (daha önce arızalı çıkan bir cihaz olmadı) direk iade edebilirsiniz. Diğer durumda kurulumu yaptınız kullanmaya başladınız ve arıza verdi, servise gider iade kararı çıkmadan iade edemezsiniz. Thh de işler bayağı ağır işliyor.
5 ayı geçiyor kullanalı bir gün pişman olmadım elbetteki bazen sıkıntı yaşadığım şeyler oldu ama hiç biri büyük şeyler değildi hele ki fiyatını düşündüğünde. Ben tavsiye ederim.
5 Yıldır Samsung cihazlarda Portlanmış Miui Rom kullandım 3 Yıldır da cihazların kendisini. Hiç sıkıntı yaşamadım. Esas Türkiye Garantisi olan cihazlar ömrümü yedi bitirdi. Ki ben de teknik servisim adamların nasıl çalıştığını az çok biliyorum. Sonuç olarak Elektronik işi şans işi iyi araştırma yapılarak alınırsa sıkıntı olmaz.