Garanti

• Konbuyu başlatan misever
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 794
M

misever

Guest
Beyler mi5 almayı düşünüyorum ama bozuk çıkarsa yada bozulursa ne yapacağım. geri iade varmı yada garantisi çok uzun sürer mi

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Çok alemsin hocam insan bir forumu inceler ondan sonra yazar sana özel 10 sene garanti veririz sıkıntı yok;) selametle

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Türkiye garantili alırsanız iade hakkınız var korkunuz olmasın uzun sürer mi orasını bilemem ama yasal hakkınızı sonuna kadar kullanırsınız

M

misever

Guest
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır servise gidince uzun sürer mi deiyecektim yanlış oldu :D telefonu alıcam ama sıkıntı çıkarırsa ailemde bana çıkarır o yüzden sordum. sorun çıkarsa thh ye gidersiniz denildi ama thh kısa sürede iade hakkı çıkarır mı . ithalatçı garanti deyince bi duraksadım fikirlerinizi alayım.
g5 yada huawei p9 da alabilirim türkiye garantili

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
hocam cihazı önce bir alın 14 gün içerisinde iade etme hakkınız var sim takmadan önce bi kullanın hoşuna gitmezse iade edebilirsin bi koşul belirtmeksizin diyelim ki sıkıntı çıkarrttılar gidersin thh işlemin erken sonuçlanır unutma 14 gün geçerse o zamn iade etmen zorlaşır bunuda belirteyim

M

misever

Guest
peki son sorum thh maks kaç gün sürer

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazı aldınız, jelatinleri sökmeden hat takmadan kontrol ettiniz ve sorunlu çıktı (daha önce arızalı çıkan bir cihaz olmadı) direk iade edebilirsiniz. Diğer durumda kurulumu yaptınız kullanmaya başladınız ve arıza verdi, servise gider iade kararı çıkmadan iade edemezsiniz. Thh de işler bayağı ağır işliyor.

M

misever

Guest
sizce alayım mı yoksa alternatiflere mi bakayım şimdiden teşekkürler

trsdroid

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
5 ayı geçiyor kullanalı bir gün pişman olmadım elbetteki bazen sıkıntı yaşadığım şeyler oldu ama hiç biri büyük şeyler değildi hele ki fiyatını düşündüğünde. Ben tavsiye ederim.

altan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Altan
Cihazım
MiNote 3 Mi8
Meslek
Teknisyen
Konular
29
5 Yıldır Samsung cihazlarda Portlanmış Miui Rom kullandım 3 Yıldır da cihazların kendisini. Hiç sıkıntı yaşamadım. Esas Türkiye Garantisi olan cihazlar ömrümü yedi bitirdi. Ki ben de teknik servisim adamların nasıl çalıştığını az çok biliyorum. Sonuç olarak Elektronik işi şans işi iyi araştırma yapılarak alınırsa sıkıntı olmaz.

Üst Alt