Yardım Garanti Sorunu..

sercangzclr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Red Mi 5 Plus
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
2018
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Hepsiburada üzerinden aldığım Xiomi Red Mi 5 Plus Telefonum Kendiliğinden Kapandı Yeşil Ekran Geldi ve Bir Daha Açılmadı. İthalatçı garanti kapsamında evofone gönderdiğimde cihaza sıvı teması olmuş dedi ve garanti dışı değerlendirdi. Benim telefonum cebimdeyken kapandı kısacası dedikleri gibi bir sıvı teması söz konusu değil. Telefonum daha öncesinden herhangi bir tamir vs görmediğinide belirtmek isterim. Benim bu konuda izlemem gereken yol nedir. Tüketici heyetine başvuracağım bunun dışında ne yapabilirim. Bir önceki cıhazımda xiomi red mi 5idi. Xiomiyi her yerde öven fiyat performans diyen bir kişi olarak bu durum benı çok üzdü. Desteğiniz için şimdiden Teşekkürler.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Merhabalar. Xiomi Red Mi 5 Plus Telefonum Kendiliğinden Kapandı Yeşil Ekran Geldi ve Bir Daha Açılmadı. İthalatçı garanti kapsamında evofone gönderdiğimde cihaza sıvı teması olmuş dedi ve garanti dışı değerlendirdi. Benim telefonum cebimdeyken kapandı kısacası dedikleri gibi bir sıvı teması söz konusu değil. Benim bu konuda izlemem gereken yol nedir. Tüketici heyetine başvuracağım bunun dışında ne yapabilirim. Bir önceki cıhazımda xiomi red mi 5idi. Xiomiyi her yerde öven fiyat performan diyen bir kişi olarak bu durum benı çok üzdü. Desteğiniz için şimdiden Teşekkürler.
Yeğenim de LG g6 hafıza kartı yuvası çıkarken arızalammış. Evofone idi. Çok sıkıntı çıkardılar. O da yaptırmadı. Telefonu sattı

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X6 Pro 5G
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Merhabalar. Hepsiburada üzerinden aldığım Xiomi Red Mi 5 Plus Telefonum Kendiliğinden Kapandı Yeşil Ekran Geldi ve Bir Daha Açılmadı. İthalatçı garanti kapsamında evofone gönderdiğimde cihaza sıvı teması olmuş dedi ve garanti dışı değerlendirdi. Benim telefonum cebimdeyken kapandı kısacası dedikleri gibi bir sıvı teması söz konusu değil. Telefonum daha öncesinden herhangi bir tamir vs görmediğinide belirtmek isterim. Benim bu konuda izlemem gereken yol nedir. Tüketici heyetine başvuracağım bunun dışında ne yapabilirim. Bir önceki cıhazımda xiomi red mi 5idi. Xiomiyi her yerde öven fiyat performans diyen bir kişi olarak bu durum benı çok üzdü. Desteğiniz için şimdiden Teşekkürler.
Evofone'den gelen yazıyla birlikte telefonunun tamir görmesi veya değiştirilmesiyle ilgili isteğinizi e-devlet üzerinden tüketici şikayeti alanından başvuru yapabilirsiniz.
Veya ALO 175 TÜKETİCİ DANIŞMA İLETİŞİM HATTI'nı arayarak şikayetinizi bildirebilirsiniz.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Ya bu servislerin bu sıvı kurnazlıgı nedır telefon servıslerı oyle akıllı saat almısdım bozulmusdu oranın servısıde su teması olmus dedı kacdır okuyorum arkadaslar servıse yolluyor sıvı teması bu nedır arkadas nasıl karaktersızlıktır bu ya ülkenin haline bak elin çinlisi bizim esnafa 5 basar 1 bucuk ay evvel pubg oynamak ıcın aldıgım zımbırtı tahmınen bırazda benım kullanım hatamda olabılır kırıldı kozmetık olarak sıkıntı oldu cıhaz calısıyordu adama resmını attım o gun yenısını ucretsız kargoladı sorgusuz baska ornek buraya gonderıyor taaaa çin den bızım guzel ulkemızın berbart kanunları vergılerı vs vs yuzunden gumrukte kaybolan urunun bıle parasını gerı oduyorlar ama kendı ulkemdekı servıs sıvı teması diyip sucu tüketiciye atıyor

Oyla:

TypeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
XxXxX
Cihazım
XR7
Konular
2
Evobt yeni adıyla Evofone mu :) ? şaşırtmadı bunun kadar kurnaz, sorumsuz ve müşteriyi adam yerine koymayan başka bir servis daha görmedim, birde Türkiye distribütörlüğü almışlar yazık gerçekten Xiaomi'nin daha adam gibi bir firmaya Türkiye distribütörlüğü vermesini beklerdim. İthalatçı dediğimiz ve genelde İthalatçı diye biraz uzak durduğumuz ve resmi garanti aradığımız firmalar dahi bunlardan daha iyi hizmet veriyorlar.

Tüketici hakem heyetine başvuracaksınız bunun dışında yapılacak bilecek birşey olduğunu sanmıyorum, belki bir daha Xiaomi Türkiye garantili (Evobt & Evofone) garantili cihaz almak yerine Delta garantili bir cihaz almayı düşünebilirsiniz. Garantisiz olsun derseniz daha iyi bir seçim tabi Xiaomi de garanti olayı biraz sıkıntılı ne yazık ki.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Evobt yeni adıyla Evofone mu :) ? şaşırtmadı bunun kadar kurnaz, sorumsuz ve müşteriyi adam yerine koymayan başka bir servis daha görmedim, birde Türkiye distribütörlüğü almışlar yazık gerçekten Xiaomi'nin daha adam gibi bir firmaya Türkiye distribütörlüğü vermesini beklerdim. İthalatçı dediğimiz ve genelde İthalatçı diye biraz uzak durduğumuz ve resmi garanti aradığımız firmalar dahi bunlardan daha iyi hizmet veriyorlar.
Valla ben garantili almıyorum hoş alsamda suçlu ben oluyorum hem fiyat politikası yüzünden hem bu garanti sacmalığı yüzünden garantili cihaz almıyorum artık riskleri varmı var onuda göze alıyorum adamlar mi9t 128 liği 2150 tl ye satıyor düşün bu fiyatdan kar elde ediyor adam... 3500 tl ye satanın kar'ı nekadar acaba birde garanti altında tüketici hatası diyip aldıkları tamir ve servis ücretlerinide düşün

Oyla:

TypeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
XxXxX
Cihazım
XR7
Konular
2
Valla ben garantili almıyorum hoş alsamda suçlu ben oluyorum hem fiyat politikası yüzünden hem bu garanti sacmalığı yüzünden garantili cihaz almıyorum artık riskleri varmı var onuda göze alıyorum adamlar mi9t 128 liği 2150 tl ye satıyor düşün bu fiyatdan kar elde ediyor adam... 3500 tl ye satanın kar'ı nekadar acaba birde garanti altında tüketici hatası diyip aldıkları tamir ve servis ücretlerinide düşün

İyi ediyorsunuz hocam garantide bizi kırmızı halıyla karşılamıyorlar bizden kaynaklanmayan fabrikasyon hatalara dahi bi kulp takıp kullanıcı hatası deme peşindeler. Alırsam Samsung gibi markalarda ithalatçı alırım buda genelde Delta olur. Xiaomi gibi markalarda garantili almaya gerek yok riskleri vardır ama bir cihazı aldığınızdan itibaren maksimum 8-9 ay minimum da 3-4 ay sorunsuz kullanmışsanız genelde bu süre sonrasında pek sıkıntı çıkmıyor zaten. Xiaomi gerçekten adam gibi bir firmayla anlaşırsa belki düşünebilir ancak şuan için çok gereksiz ve veremedikleri hizmetten dolayı daha fazla vermeye gerek yok cihaza.

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
İyi ediyorsunuz hocam garantide bizi kırmızı halıyla karşılamıyorlar bizden kaynaklanmayan fabrikasyon hatalara dahi bi kulp takıp kullanıcı hatası deme peşindeler. Alırsam Samsung gibi markalarda ithalatçı alırım buda genelde Delta olur. Xiaomi gibi markalarda garantili almaya gerek yok riskleri vardır ama bir cihazı aldığınızdan itibaren maksimum 8-9 ay minimum da 3-4 ay sorunsuz kullanmışsanız genelde bu süre sonrasında pek sıkıntı çıkmıyor zaten. Xiaomi gerçekten adam gibi bir firmayla anlaşırsa belki düşünebilir ancak şuan için çok gereksiz ve veremedikleri hizmetten dolayı daha fazla vermeye gerek yok cihaza.
Benim ilk cihazım mi6 delta garantiliydi aldıktan 3 ay sonra ghost screen oldu cihaz ozaman fiyatlar gayet uygundu delta servisi araştırdım dedım yandık cihaz pert olcak ama şansıma sanırım (ilkkez oda ) cihazı sorunsuz 5 günde ekran değişimi yapıp verdiler ücretde almadılar 2 sene daha sorunsuz kullandım şimdi mi9 8gb/128 kullanıyorum 4 ay oldu sanırım garantısız sıkıntı cıkmadı eşimede mi9t aldım oda garantisiz bakalım şimdilik sıkıntı yok cıkarsada garantili deyip gönderip üzerine iftiraya ugruyacagıma forumda tamir konusunda ehli kişiler bulur yaptırırız sanırım

Oyla:

TypeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
XxXxX
Cihazım
XR7
Konular
2
Benim ilk cihazım mi6 delta garantiliydi aldıktan 3 ay sonra ghost screen oldu cihaz ozaman fiyatlar gayet uygundu delta servisi araştırdım dedım yandık cihaz pert olcak ama şansıma sanırım (ilkkez oda ) cihazı sorunsuz 5 günde ekran değişimi yapıp verdiler ücretde almadılar 2 sene daha sorunsuz kullandım şimdi mi9 8gb/128 kullanıyorum 4 ay oldu sanırım garantısız sıkıntı cıkmadı eşimede mi9t aldım oda garantisiz bakalım şimdilik sıkıntı yok cıkarsada garantili deyip gönderip üzerine iftiraya ugruyacagıma forumda tamir konusunda ehli kişiler buluruz sanırım

Aynen öyle güle güle kullanın cihazınızı hocam, ben Redmi 7 ile başlangıç yaptım inşallah amiral seviyedeki cihazlarınada bir geçiş yapacağım :)

Oyla:

Serdar82

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
Mi9 8GB/128GB
Konular
46
Aynen öyle güle güle kullanın cihazınızı hocam, ben Redmi 7 ile başlangıç yaptım inşallah amiral seviyedeki cihazlarınada bir geçiş yapacağım :)
inş kardeşim geciş yaparsın bir an önce ama bu fiyatlarda benimde gecmem zordu bende garantisizlere yöneldim mi6 takasda kullanıp mi9 aldım kendime uygundu baya garantisiz oldugu için tabi eşiminde iphone denen bespara etmez 6s plus vardı tek iyi yanı takasda 1300 ettı uzerıne 850tl vererek amıral katılı sayılcak cıhaz aldım :D

Oyla:
Üst Alt