Çözüldü Garanti konusunda yardımınıza ihtiyacım var

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba değerli forum üyeleri öncelikle hayırlı akşamlar,
Note 6 pro cihazına sahibim.
Cihazımın -ghost screen hatası nedeniyle- ekranı değişti. 1-2ay sonra da ölü pixel sorunu oluştu. Garanti belgemde yazana göre ücretsiz onarımdan sonra tekrar arizalanirsa benim ücret iadesi gibi bir hakkım doğuyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Servise gönderip ücret iadesi istedim parça bekleniyor yazıyor. Ben ekran değişimi istememiştim. Ürünün iade prosedürüne uygun olmadığı söylendi. İlk sorunum burada.

İkinci sorunum ise sizden yardım istediğim bölüm cihaz alındığında ben yoktum, neden bilmiyorum ama fatura kesmemişler daha sonra keseceklermiş tanıdık telefoncuydu. Faturayı kesti mi kesmedi mi bilmiyorum ama cihazın garantisi olduğuna göre kesilmiş fakat ben almadım. Telefoncuyla görüştük fatura yok diyor. Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor, yasal haklarım neler? Bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleme:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
528285 form numarali cihazinizin servis islemleri tamamlanmistir. Kargo ile 72 saat icerisinde adresinize gönderilecektir. 0850532**** B021

Telefonu kargolamanıza ne demeli peki?

Oyla:

AtaberkTr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ataberk
Cihazım
GALAXY A54 5G
Konular
13
Ben de böyle düşünüyordum ama emin değildim hocam. Çok teşekkürler cevap yazan bütün arkadaşlara. Satıcı faturayı sağlayacağını söyledi. İnşallah çabucak çıkarır da artık olursa değişim olmazsa thh'ye başvururum. Kaç ayda sonuçlanır bilen var mı?
Ortalama 3-6 ay arası sonuçlanıyor diye biliyorum hocam ama sizinki ne olur bilemem.

Oyla:

Delta Servis 1

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Delta Servis
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
528285 form numarali cihazinizin servis islemleri tamamlanmistir. Kargo ile 72 saat icerisinde adresinize gönderilecektir. 0850532**** B021

Telefonu kargolamanıza ne demeli peki?
Merhaba,

Cihaz onarımının yapılıp tarafınıza yönlendirileceği bilgisi aktarılmıştı. Tekrar belirtmek gerekirse; ürünün kullanım kaynaklı kamera lensinin kırık olması ve kullanım kaynaklı zarar görmesi nedeni ile iade prosedürüne uygun değildir. Bu neden ile onarımı sağlanıp tarafınıza çıkışı yapılmıştır.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Merhaba,

Cihaz onarımının yapılıp tarafınıza yönlendirileceği bilgisi aktarılmıştı. Tekrar belirtmek gerekirse; ürünün kullanım kaynaklı kamera lensinin kırık olması ve kullanım kaynaklı zarar görmesi nedeni ile iade prosedürüne uygun değildir. Bu neden ile onarımı sağlanıp tarafınıza çıkışı yapılmıştır.
Bana açıklar mısınız ücretsiz onarıma giriyorsa neden iade olmuyor? İddianıza göre kullanım kaynaklı zarar görmüş cihaz neden ücretsiz onarım yapılıyor? Bir türlü açıklığa kavuşturamadık şunu, mantığa uygun bir tarafı da yok. İade prosedürü diyip durdunuz açıklayın şu prosedür neymiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk olarak faturasının olmamasını bahane ettiniz faturayı bulabileceğimi söyleyince kullanım kaynaklı zarar görmüş dediniz.

Ekli dosyalar

• 20201211_182248.jpg
    20201211_182248.jpg
    7,8 MB · Görüntüleme: 10
  • 20201211_182306.jpg
    20201211_182306.jpg
    6,7 MB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt