- Konular
- 0
Öncelikle merhabalar, forumda yeni sayılırım. Size aklıma takılan bir şeyi danışmak istiyorum. Benim elimde Redmi Note 8 var ve alalı 1 ay olmadı. Ben bu cihazın kilidini açarsam garanti dışı kalır mı? Veya TWRP yüklesem, root atsam, custom rom yüklesem vs. bunlar cihazın yazılımsal olmayan bir sorundan dolayı garantiye gitmesini engeller mi? Örneğin ekran kırılsa veya anakarta yazılımsal olmayan bir sebepten dolayı zarar gelse yetkili teknik servis cihazın kilidi açık o yüzden garanti dışı diyebilir mi? Şayet böyle bir şey deme potansiyelleri varsa ben custom rom, twrp, root gibi şeyleri yükledikten sonra garantiye göndermek istediğimde hem stock rom yükleyip hem stock recovery yükleyip hemde cihazı tekrar kilitleme şansım var mı? Bunları yaptıktan sonra garanti sorun çıkartır mı? Bu arada Bursa'da yaşıyorum ve telefon Evofone garantili.
Ve bu arada cihaza rom yüklerken veya başka bir şey yaparken IMEI, seri numarası, MAC adresi gibi ve diğer bu tarz bilgilerin uçması söz konusu mu? Uçarsa nasıl geri getirebiliriz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve bu arada cihaza rom yüklerken veya başka bir şey yaparken IMEI, seri numarası, MAC adresi gibi ve diğer bu tarz bilgilerin uçması söz konusu mu? Uçarsa nasıl geri getirebiliriz?