Yardım Galeride fotoğrafların bir kısmı gözükmüyor

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Şuanda denedim gene aynı sıkıntı devam ediyor. Başka bir klasöre attım tek bir fotoğraf gene gözükmedi :(

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilemiyorum hocam, sıkıntısız açan cihazda dosya formatını png yapıp pocoya gönderin bu sefer açacak mı? Kesin olarak bi çözümüm yok hocam maalesef kusura bakmayın öyle aklıma geleni söylüyorum, çözersiniz inşaallah, ya da konu hakkında bilgili biri yardımcı olur:(

oucakkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman Utku
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
Bilemiyorum hocam, sıkıntısız açan cihazda dosya formatını png yapıp pocoya gönderin bu sefer açacak mı? Kesin olarak bi çözümüm yok hocam maalesef kusura bakmayın öyle aklıma geleni söylüyorum, çözersiniz inşaallah, ya da konu hakkında bilgili biri yardımcı olur:(
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. En azından güzel bir galeri uygulamasına sahip oldum :)

oucakkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman Utku
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
MertBeet solanercan her ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim. Biriniz uygulamayı söylediniz diğeriniz klasörleri bölmemi söylediniz ikisini de yapınca bu sefer oldu :) Tüm fotoğraflarım gözüküyor şuanda peki bu uygulamayı varsayılan galeri yapmak için ne yapmam gerekiyor?

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
MertBeet solanercan her ikinize de ayrı ayrı teşekkür ederim. Biriniz uygulamayı söylediniz diğeriniz klasörleri bölmemi söylediniz ikisini de yapınca bu sefer oldu :) Tüm fotoğraflarım gözüküyor şuanda peki bu uygulamayı varsayılan galeri yapmak için ne yapmam gerekiyor?

Ayarlar + uygulamalar + uygulamaları yönet + varsayılan uygulamalar + galeri.

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27

Sevindim hocam sorununuzun çözülmesine. Ek olarak artık bu galeriyi kullanacaksanız ve isminden rahatsızsanız, aynı uygulama sadece ismi galeri olanı bırakıyorum buraya hangisinin kullanırsanız

Ekli dosyalar

• QP.Gallery.8.2.apk
    1,5 MB · Görüntüleme: 13

polsat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
Pocox3 nfc
Konular
2
Bendede sıkıntı oldu başka galeri yükledim bı nebze düzeldi ama resim galeri dosya yöneticisi arasında uyumsuzluk var

Üst Alt