Yardım Galeride fotoğrafların bir kısmı gözükmüyor

oucakkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman Utku
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
Merhabalar, malumunuz iphonedan poco x3 e geçiş yaptım ancak bayağa sıkıntılar yaşıyorum. İphoneumda bulunan 27bin fotoğrafı 64gb class10 hafıza kartına attım ve Poco'ya taktım ancak sadece 7536 tanesini görüyor. Gerisi gelmiyor maalesef. Telefonu tekrar başlattım ettim ama görmüyor. Dosya yöneticisinde görüyor ama bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim?
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

solanercan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ercan solan
Cihazım
note 9
Konular
5
27.000 maşallah. :)
Android bir linux çatalıdır. Dosya yapısı farklıdır. Bu kadar fazla dosyanın önizlemelerini hazırlaması bile saatler sürebilir. Hele miuinin o dandik galeri programı ile hiçbir yere varılamaz.
Picfolder vb gibi daha gelişmiş bir galeri programı kullanın ve resimleri 5 er binlik klasörlere ayırın. Tabi miui temizleme programını filan kullanırsanız thumbnailler silinirse her restartta hepsinin görülmesi gene uzun sürecektir.

oucakkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman Utku
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
27.000 maşallah. :)
Android bir linux çatalıdır. Dosya yapısı farklıdır. Bu kadar fazla dosyanın önizlemelerini hazırlaması bile saatler sürebilir. Hele miuinin o dandik galeri programı ile hiçbir yere varılamaz.
Picfolder vb gibi daha gelişmiş bir galeri programı kullanın ve resimleri 5 er binlik klasörlere ayırın. Tabi miui temizleme programını filan kullanırsanız thumbnailler silinirse her restartta hepsinin görülmesi gene uzun sürecektir.
Picfolder uygulamasını bulamadım maalesef. Önerebileceğiniz başka uygulama var mı? Saatlerce dediğiniz dün akşamüstü taktım şuanda 12bin tanesi gözüküyor kaldı 15bin

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Picfolder uygulamasını bulamadım maalesef. Önerebileceğiniz başka uygulama var mı? Saatlerce dediğiniz dün akşamüstü taktım şuanda 12bin tanesi gözüküyor kaldı 15bin

Hocam sizin işinize yarar mı çözüm olur mu bilmem fakat bir deneyin gayet kaliteli ve modlu galeri uygulaması. Eğer bulamaz ise ayarlar/klasöre göre seçeneğinden dahil edebilirsiniz. Bu arada picfolder bu hocam, modlu versiyonu

Ekli dosyalar

• 8.2.Alternative.apk
    1,5 MB · Görüntüleme: 39

oucakkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman Utku
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
Hocam sizin işinize yarar mı çözüm olur mu bilmem fakat bir deneyin gayet kaliteli ve modlu galeri uygulaması. Eğer bulamaz ise ayarlar/klasöre göre seçeneğinden dahil edebilirsiniz
Teşekkür ederim. Hemen deneyip sonucu bildireceğim

oucakkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman Utku
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
Bu seferde daha önce iphonedayken whatsappdan gelen fotoğraflar görünmüyor. Bozuk ya da hasarlı diyor. Uzantılarına bakıyorum jpg formatında tüm fotoğraflarda olduğu gibi ancak böyle bir durumla karşılaşıyorum. Valla iyice androidden soğuttu beni ya bir sürü hata çıkıyor bunda

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Bu seferde daha önce iphonedayken whatsappdan gelen fotoğraflar görünmüyor. Bozuk ya da hasarlı diyor. Uzantılarına bakıyorum jpg formatında tüm fotoğraflarda olduğu gibi ancak böyle bir durumla karşılaşıyorum. Valla iyice androidden soğuttu beni ya bir sürü hata çıkıyor bunda

Bozuk ya da hasarlı dedikleri dosya yöneticisinden açılıyor mu?

oucakkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman Utku
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
Bozuk ya da hasarlı dedikleri dosya yöneticisinden açılıyor mu?
Hayır xiaominin dosya yöneticisine girdim orada da bozuk diyor. Es dosya yöneticisinde de açılmıyor. Ama aynı fotoğrafı iphonea atıyorum açılıyor ya da samsung androide atıyorum açılıyor

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
Hayır xiaominin dosya yöneticisine girdim orada da bozuk diyor. Es dosya yöneticisinde de açılmıyor. Ama aynı fotoğrafı iphonea atıyorum açılıyor ya da samsung androide atıyorum açılıyor

Belki toplu atımda bir problem olmuştur. Aynı fotoğraflardan birini tek başına tekrar atıp denediniz mi?

oucakkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman Utku
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
5
Belki toplu atımda bir problem olmuştur. Aynı fotoğraflardan birini tek başına tekrar atıp denediniz mi?
Şuanda denedim gene aynı sıkıntı devam ediyor. Başka bir klasöre attım tek bir fotoğraf gene gözükmedi :(

Üst Alt