doğru söylüyorsunuz bu telefonu alarak acı bir şekilde tecrübe ettim.3.5 sene iphone kullandım ordan kalma bir alışkanlık sanırım herşey düzgün çalışsın beklentisi oluşmuş.
gerek kullananlar olsun gerek youtube teknoloji kanallarında xiaomi o kadar çok fazla karşıma çıktı ve o kanallarda beğenildi ki (fiyat performans açısından) bende ister istemez merak ettim.Ancak aldıktan sonra farkettim ki öyle abartılacak bir telefon değil maalesef.özellikle yazılım konusu vasat.öyle saçma sapan hataları ve eksiklikleri var ki bu kadar da olmaz dedirtti bana.(bendeki sorunlar ekran titremesi, şu anda yer yer kasılmalar 13 yüklü, menü geçişlerinde takılarak geçmeler vs.vs.)
kullanıcılara yazılım yüklemeye izin vermesi güzel birşey ona sözüm yok.ama ben öyle yazılım rom falan uğraşmak isteyen bir insan değilim(bilmediğimden değil zor geliyor).günümüz şartlarında herkes bir yerlerden kısıp maalesef yüksek meblağlara bu telefonları alıyor.ama almayla kalmıyor üstüne xiaomi eksikliklerini de bana sen kapat diyor
tabiri caizse.benim.işte sevmediğim nokta bu.
neyse artık yapacak birşey yok şu an tekrar telefon ihtiyacım olsa ve almak istesem xiaomi almayacağım gerçeği değişmez.