- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 122
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bahsettiğim şey uygulamanın farklı bir paket adı ile imzalanması. Örneğin WhatsApp adı altında 4 uygulama görünür ama hepsi birbirinden ayrı şekilde çalışır çünkü imzaları farklı. Ekte gördüğünüz gibi bu kısım farklı olduğu sürece yan yana birçok wp kurabilirsiniz.Tamam öyle yapıyorum gbwhatsap kuruyorum orijinalin yerine geçiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende artık bu uyarıyı vermiyor bugün orijinali play den kurdum sonra gbwhatsap kurdum nasıl olduysa hâlâ uyarı vermedi
Merhabalar. Orjinal yanina plus surumunu nasil kurdunuz ? Ucretli olani mi kurdunuz ? Biraz acabilir misiniz
Burada sade ve clone versiyonu mevcut onu da deneyebilirsiniz.Aralarında ki farklar;
WhatsApp uygulamasını silip yerine kurulucak olan sürüm;
WhatsApp uygulamasını silmeden yanına kurabilirsiniz, sohbet yedeklerini farklı bir klasör de depolayacağını unutmayın!
- Fouad.Whats9.xx_com.whatsapp
- YOWA9.xx_com.yowhatsapp
- FMWA9.xx_com.fmwhatsapp
- GBWA9.xx_com.gbwhatsapp
Uygulama - WhatsApp LiteX v1.40 + Premium(1.99$)! | 30.09.2024
WhatsApp LiteX Telegram ortamında denk geldiğim bir proje ve şahsen ben beğendim ve ihtiyacımı karşılayan sade bir sürüm. Çok fazla özelleştirnesi yok bu yüzden çok tercih edilmeye bilir ancak uygulama içerisinde FMMods' ve diğer geliştiricilere olan teşekkürlerini eklemiş. FM den veya diğer...
forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Duyuru
Görünüşe göre WhatsApp artık kendisiyle savaşıyor. Şirket kullanıcıları rastgele engelliyor ve onlardan "Resmi WhatsApp "a geçmelerini istiyor. İroni şu ki, şirket aynı zamanda resmi uygulamayı da engelliyor ve resmi WhatsApp uygulamasının (Playstore'dan) modifiye edilmiş bir sürüm olduğunu düşünüyor
Yukarıdaki videoya bakın.
Bunun modlu sürümlere özgü değil, genel bir WhatsApp sorunu olduğu açıktır.
Yasaklama/engelleme sorunu Fouad WhatsApp'tan kaynaklanmıyor. WhatsApp'ın kendisiyle ilgili bir sorun ve playstore sürümü bile engelleniyor / yasaklanıyor.
Umarız şirket kendi sorununu çözer ve bu konuyu yetkin bir şekilde ele alır. Şüpheliyiz, ancak her ihtimale karşı, önemli sohbetlerinizin ve dosyalarınızın yedeklerini aldığınızdan emin olun.
Her şeye rağmen, her zamankinden daha fazla anti-ban korumasına sahip olacak yeni bir sürüm üzerinde çalışıyoruz. Henüz bir çözüm yok, normalden daha fazla zaman alıyor, bizi izlemeye devam edin!
Bu arada, şirketin sizi, sohbetlerinizi veya medya dosyalarınızı önemsediğini garanti edemeyiz. Bu yüzden önemli şeylerin yedeklerini aldığınızdan emin olun. Kendi sorumluluğunuzda kullanın!
FouadMODS EKİBİ 2024