- Adım
- Ali
- Cihazım
- Note 7
- Konular
- 24
Son konular genelde insanların yaşadığı sorunlar oluyor doğal olarak. Bende bu foruma ilk girdiğimde bir baktım sadece sorunlar var. Bu da ilk defa Xiaomi alamayı düşünen arkadaşlar için biraz göz korkutabilir. Redmi Note 7 için girmiştim bir baktım foruma ahize sorunu, bağlantı sorunu, çekmeme sorunu, yakınlık sensörü sorunu diye uzayıp giden bir sroun listesi var. Oysa telefonu alınca gördüm ki neredeyse hiç biri benim telefonumda yok. Sonuçta bu telefon çok fazla satmış bir telefon ve insanlarda sorun çıkması normal. Yani yüzdeliğe vurunca çok da sorunlu bir telefon değilmiş. Ama işte foruma ilk gelen için çok sorunllu algısı oluyor. Saddece bu model içinde değil çoğu modelde foruma girenler için aynı izlenim uyanıyor.
Buna çözüm olarak bu nedenle bence forumun en başına yeni alacaklara yaşadığımız olumlu olumsuz sonuçları yazabileceğimiz hatta onlara da kayıt olmadan sorularını sorabilecekleri bir alan yaratabiliriz. Böylelikle foruma gelen de o sorundan başka bir şey yokmuş ben bunu almayayım diye düşünmez. Sonuçta insanlar dur şuraya bir konu açayım da yaşadığım tüm olumlu özellikleri yazayım diye pek düşünmüyor ama bir sorun olunca direk yazıyor bu da göz korkutuyor
Buna çözüm olarak bu nedenle bence forumun en başına yeni alacaklara yaşadığımız olumlu olumsuz sonuçları yazabileceğimiz hatta onlara da kayıt olmadan sorularını sorabilecekleri bir alan yaratabiliriz. Böylelikle foruma gelen de o sorundan başka bir şey yokmuş ben bunu almayayım diye düşünmez. Sonuçta insanlar dur şuraya bir konu açayım da yaşadığım tüm olumlu özellikleri yazayım diye pek düşünmüyor ama bir sorun olunca direk yazıyor bu da göz korkutuyor