- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Poco X3 (Karna)
- Konular
- 34
Bir yönetici öncelikle kendi sorumlu alanı olmak üzere tüm forumu takip etmek, gördüğü yanlışlara müdahale etmek zorundadır. Eğer siz hata yaparsanız onu gören ilk yönetici önlemini alacaktır. Ben yapmayayım, onunla kavgalıyım Osman yapsın diye bir şey söz konusu olamaz. Eğer sizi uyarmasını istemiyorsanız, hata yapmayacaksınız. Bu forumda yöneticiler de dahil kimse kurallara aykırı hiçbir şey yapamaz. Aykırı olduğunu düşündüğünüz bir durum olursa ister ihbar butonu ile ister özel mesaj ile adminlere durumu bildirebilirsiniz. Bunu yapan bir admin ise diğer admine bildirebilirsiniz.Konuyu daha uzatmayacağım ne siz benim konularıma yorum yapın ne ben sizin konularınıza yorum yapiyim hatayı gördüyseniz başka yöneticiye söyleyin o yorum yapsın.
Teşekkür ederim Arkadaşım.Demişler ki "Aşıksan vur saza, şöförsen bas gaza".
Skorpi ,mevcetin , Stoya , equuleus , Sandocan, veliazak, By.TRabZonLu™ , Zenex, HiddeNKinG , Murad Ali , Realizeyes serhat.yldz üstadlarım bu konunun altında ismi olmayı hakeden insanlar.
Teşekkürler. Yararlı olabildiysek ne mutlu bizeBen kısa bir zaman oldu forumda aktif olalı ancak iki üstad var hiç tanımadığım halde acayip saygı ve sempati duyduğum Nescafe656 Stoya her ikinize de verdiğiniz desteklerden ötürü minnettarım