Sohbet Forum Uzman Tamircisi Zenex'e Teşekkürler

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Merhaba arkadaşlar,

4 Kasım 2019 tarihinde MIUI11 Android Q romlarda mevcut olan Kameradan Galeriye geçiş sorununu test etmek için MIUI11 stabil kurmaya karar verdim. Bazı uygulamaların ve dosyaların yedeğini alıp geliştiricilere iletip bu sorunu çözmek için. Talihsizlik ki romu kurduktan sonra cihaz şifrelendi ve hiçbir şekilde şifrelenmenin önüne geçemedim.. İçindeki önemli verilerimi kurtarmak için format data da yapmadım, farklı farklı işlemler yapıp en son fastboot ile rom yüklemeye karar verdim. Kurulum sırasında kablodaki temassızlık sonrası yükleme başarılı olmadı cihaz kapandı ve bir daha da açılmadı. Bilgisayar hiçbir şekilde cihazı görmüyor hiçbir tepki vermiyordu.

Cihazı Zenex hocam'a gönderdim. Kendisi cihazın arka kapağını özenle çıkartarak anakartı kısa devre yaparak EDL modda ve yetkili MI hesabı ile rom yükleyip cihazımı açmayı başardı. Cihaza gösterdiği hassasiyet temizlik hiçbir yerinde tek çizik dahi oluşturmadan bana tekrar kargoladı. Bu denli işini temiz ve titiz yapmasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.

Aynı durumları yaşayan, cihazı açılmayan, imei sorunu , şebeke sorunu vs. olan arkadaşlar Zenex hocam'a gönül rahatlığı ile gönderip cihazlarını tamir ettirebilirler..

Herkese iyi forumlar dilerim

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Zenex hocam eline sağlık. Mi telefonlara bu kadar ısınmamın Bi sebebi de sizsiniz. İlk kayıt olduğumda mi 8 lite garantili kullanıyordum. Sizin konununuza denk geldim. Tamam dedim artık rahat rahat yurtdışı cihaza geçebilirim diye.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hiç yüz yüze görüşme fırsatı yakalayamamış olsak da By.TRabZonLu™ Rasim hocamı ilk tanıdığımda henüz bıyıkları terlememiş bir delikanlıydı. O zamanlarda bile ne kadar tertipli, düzenli ve ayrıntıcı olduğunu hatırlarım. İlerleyen zamanla birlikte bu özellikler de ilerledi tabii. Eğer Rasim hocamı bile böylesine bir konu açacak kadar memnun ettiyse olay bitmiştir, üzerine söylenecek bir şey yok. Ellerine sağlık @Zenex iyi ki varsın clap~~

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Zenex Hocam ellerinize sağlık. Bende de sadece arka kapağı çatlak yani değişecek bir Mi 8 SE var. Acaba size yollasam değiştirir misiniz? Ankara'da ikamet ediyorum. Burdaki sorduğum telefoncular parça yok diyor yada yapamayız diyorlar.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zenex Hocam ellerinize sağlık. Bende de sadece arka kapağı çatlak yani değişecek bir Mi 8 SE var. Acaba size yollasam değiştirir misiniz? Ankara'da ikamet ediyorum. Burdaki sorduğum telefoncular parça yok diyor yada yapamayız diyorlar.
Özelden bir mesaj bırakın hocam yarın görüşelim

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Zenex hocam adamdır yaa (eee kimin öğrencisi drunk~~Idea~~) az önce forumda yazan birine tavsiye ettim ,insan durup bir saniye düşünse Zenex forumda yok bırak forumu hayatımızda yok aman Allah'ım diyorum iyiki öyle bir şey yok
Seviyorum seni güzel insan
Selametle

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Zenex hocam adamdır yaa (eee kimin öğrencisi drunk~~Idea~~) az önce forumda yazan birine tavsiye ettim ,insan durup bir saniye düşünse Zenex forumda yok bırak forumu hayatımızda yok aman Allah'ım diyorum iyiki öyle bir şey yok
Seviyorum seni güzel insan
Selametle
Seviliyorsun hocam :D

Üst Alt