- Adım
- Oflu
- Cihazım
- iPhone 15 Pro M
- Konular
- 498
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba arkadaşlar,
4 Kasım 2019 tarihinde MIUI11 Android Q romlarda mevcut olan Kameradan Galeriye geçiş sorununu test etmek için MIUI11 stabil kurmaya karar verdim. Bazı uygulamaların ve dosyaların yedeğini alıp geliştiricilere iletip bu sorunu çözmek için. Talihsizlik ki romu kurduktan sonra cihaz şifrelendi ve hiçbir şekilde şifrelenmenin önüne geçemedim.. İçindeki önemli verilerimi kurtarmak için format data da yapmadım, farklı farklı işlemler yapıp en son fastboot ile rom yüklemeye karar verdim. Kurulum sırasında kablodaki temassızlık sonrası yükleme başarılı olmadı cihaz kapandı ve bir daha da açılmadı. Bilgisayar hiçbir şekilde cihazı görmüyor hiçbir tepki vermiyordu.
Cihazı Zenex hocam'a gönderdim. Kendisi cihazın arka kapağını özenle çıkartarak anakartı kısa devre yaparak EDL modda ve yetkili MI hesabı ile rom yükleyip cihazımı açmayı başardı. Cihaza gösterdiği hassasiyet temizlik hiçbir yerinde tek çizik dahi oluşturmadan bana tekrar kargoladı. Bu denli işini temiz ve titiz yapmasından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.
Aynı durumları yaşayan, cihazı açılmayan, imei sorunu , şebeke sorunu vs. olan arkadaşlar Zenex hocam'a gönül rahatlığı ile gönderip cihazlarını tamir ettirebilirler..
Herkese iyi forumlar dilerim