Yardım Forum reklam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global betav9.6.0.0
Telefon Modeli
Mi 4lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yahu forma girdim resmen çile çekiyorum sormam gerekn bir konu var onu sorup öğrenmek ve buradaki yardım edecek kişilere teşekkür edip çıkacaktım.. ama aşağıda görselini attığım şekli ile ekranı kullanmakta zorlanıyorum çünkü heryer reklam forma sayfaya ulastirmiyor bu iletiyi de yazabilmek için dakikalarca uğraştım..resmen taciz bu.. adeta tecavüz bu nedir sinirlendim formu kullanmadan çıkacaktım ama ben gibi aynı durumda olan veya çözüm üreten varsa ses versin gerçekten iki satır form da takip edemeyeck isek Trendyol tecavüzünden fırsat bulup yazık ölmüş üzerimize 2 kürek kum toprak atın ..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-20-04-00-29-021_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-00-29-021_com.android.chrome.png
    200,6 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2020-02-20-04-02-33-299_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-02-33-299_com.android.chrome.png
    436,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2020-02-20-04-04-22-249_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-04-22-249_com.android.chrome.png
    163 KB · Görüntüleme: 65

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Bunun için tarayıcı değiştirin denildi hatta Opera tarayıcı kullanın diyen üyelerimiz oldu bunları denediniz mi ?
e
Bı durumu izah etmek adına yazdım sadece ana ekran forma girmek için gerçekten hiç iyi değildi.. bunu yaşamadan anlayamazsınız .. ben düz standart bir kullaniciyin formun faydasını daha önce 2 kere gördüğüm için yazma gereği duydum çözüm üretilmesi adına..
Başlığa takilandan tütün
Git forma girme diyen abartiyorsun diyenemi
Saldırgan ileti atıyorsun diyip uyarı çeken bölüm sorumlusunu ararsınız
Yahu kimsede benim penceremden bakmadı tam manası ile...

Ana sayfa giriş anında komple reklama kapatılmış tiklicak klikliyecek alan yok mecburen seni reklama tıklama zorunluluğu getiriyor basıyorsun reklama atıyor.. geri geliyorsun yine aynı senarya
Yine geri geliyorsun yine aynı senaryo..
Bı bende mi oldu mu ?

Formu kullanmak bu kadar zor olmasa gerek demek istedim yardım talep.ettim almadigimiz ah duymadığimiz söz kalmadı..
Opera da reklam engelleme var mış

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.332
e
Bı durumu izah etmek adına yazdım sadece ana ekran forma girmek için gerçekten hiç iyi değildi.. bunu yaşamadan anlayamazsınız .. ben düz standart bir kullaniciyin formun faydasını daha önce 2 kere gördüğüm için yazma gereği duydum çözüm üretilmesi adına..
Başlığa takilandan tütün
Git forma girme diyen abartiyorsun diyenemi
Saldırgan ileti atıyorsun diyip uyarı çeken bölüm sorumlusunu ararsınız
Yahu kimsede benim penceremden bakmadı tam manası ile...

Ana sayfa giriş anında komple reklama kapatılmış tiklicak klikliyecek alan yok mecburen seni reklama tıklama zorunluluğu getiriyor basıyorsun reklama atıyor.. geri geliyorsun yine aynı senarya
Yine geri geliyorsun yine aynı senaryo..
Bı bende mi oldu mu ?

Formu kullanmak bu kadar zor olmasa gerek demek istedim yardım talep.ettim almadigimiz ah duymadığimiz söz kalmadı..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlayabiliyor iseniz ? Eğer ben teşekkür edip gerekli şekli ile yönlendirme aldım ama.devami sorun oldu.. siz neyin derdindesiniz ki.. konuya odaklanın kişiye değil.. yardim edenlere teşekkür de ettim..
Bunu kaç kez yaşadınız? 100 kez aynı şey mi oldu arada bir tarayıcı hatası yüzünden çıkar ama nadirdir

Oyla:

mguldali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
E-ticaret,Bakım pr
Konular
3
Anlatamadım derdimi lütfen aynı durumda olan siz gibi kişilere ihtiyacım var.. sayfa form girmek için hiç bir alan bırakmıyor.. dakikalarca uğraştım dün gece en son dayanamayıp yazdım ..kizanda benimle.aybi durumu yaşayan da oldu kesinlike ama gerildim derdimi anlatamıyorum çünkü bende reklam engelleme vs gibi herhangi biseyde yok.. andı durumda olmamız lazimki bizleri anlasınlar gerçekten forma ulaşamadım dakikalarca ve ekran resmide aldım
Hocam o zaman sizde değişik bir olay olma ihtimali olabilir mi ?
Çok aşırı bir reklam görmüyorum ben.
Elbette reklamdan hoşlanan yoktur.
Fakat zamaninda biz de bu tarz işlerle uğraştığımiz icin site kurucularina da biraz hak veriyorum.Adam birsey satmiyor,pazarlamiyor.
Domainiydi,serveriydi birsuru masrafi var.
Biryerden cikartabilmesi gerekiyor.
Bu tarz olaylarda da birbirimizi veya birbirinizi kirmamamiz gerekiyor. Siz de haklisiniz fakat kurucunun da hakki var yani

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam o zaman sizde değişik bir olay olma ihtimali olabilir mi ?
Çok aşırı bir reklam görmüyorum ben.
Elbette reklamdan hoşlanan yoktur.
Fakat zamaninda biz de bu tarz işlerle uğraştığımiz icin site kurucularina da biraz hak veriyorum.Adam birsey satmiyor,pazarlamiyor.
Domainiydi,serveriydi birsuru masrafi var.
Biryerden cikartabilmesi gerekiyor.
Bu tarz olaylarda da birbirimizi veya birbirinizi kirmamamiz gerekiyor. Siz de haklisiniz fakat kurucunun da hakki var yani

Elinize sağlık hocam. Olaya boyle yaklaşan biri olunca, o kişinin sorunu için elimden gelenin en iyisini yapayım. Önce niyet önemli. Teşekkürler. Bu arada ben forum admini değilim. Hic bir kazancimda yok. Sadece bu büyüklükte bir forumun giderleri az buz olmayacağı kanaatindeyim.

Hele hele sorunu tarayıcı kaynaklı iken, farklı yönlere çekilen konular sinir bozucu.

Hayırlı aksamlar herkese.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Ozmaan aynı hassasiyeti benim tarafıma geç ve izle oku..

Şu ileti doğrumu .. bölüm yoneticisi de ileti attı şimdi bana uyarı veriyor.. önce bu iletiyi ve sonunu okuyun anlayın
Bence biraz fazla abartıyorsun. Tamam reklam var mobildede sitedede. Ama Tecavüz dü Tacizdi yok artık. Kimse sana zorla bir şey dayatmıyor. Ben reklam istemiyorum diyorsan, ya internet browser ını değiştir. Yada Foruma girme bu kadar basit.

Forma girme diyen biri sizce uyarıyı hak etmiyor mu ?
Arkadaşım ben sana ne demişim reklam istemiyorsan internet browser ını değiştir yada foruma girme dedim. Neden lafı cımbızla çekip sürekli foruma girme dediğim iki kelimeyi söyleyip duruyorsun. Neden sürekli laf ebeliği yapıp kendini masum herkesi suçlu çıkartıyorsun. Ben küfür hakaret etmiyorum diyorsun. Bunları geçiceksin. Senin bana söylediklerin. Sen git az ötede kumdan kale yap. Bencil yapın bencil zihniyetin. Bunlar bana söylediklerinden bazıları. O yüzden masumu oynamayı bırak. Sence neden forumdaki birçok insan seninle tartışıyor şu anda. Ben olayım yöneticiler olsun forumdaki diğer arkadaşlardan bazıları olsun. Yani iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır bence

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Bunu kaç kez yaşadınız? 100 kez aynı şey mi oldu arada bir tarayıcı hatası yüzünden çıkar ama nadirdir
Sayın yönetici değerli ve kıymetli emektar ben çok faal olmamak şartıyla kısıtlı zaman araliginda gelir durumu izah eder yardımı alıp gereğini yapar giderim çok form kullanıcısı değilim.. sorunun 100 kere veya 1000 kere olması değil beni ve ileti gecmisime bakar iseniz çok faal olmadığımi çok kısa sürede görürsünüz.. akabinde form minnet borçluyum ,ki 2 kez beni olmam gereken maximum fardim mantigla yardım etmiş kullanıcılar ile tanıştım yardım alıp buraları kalabalık etmedim.. fakat ortada bir sorun vardı çözüm ararken 2. Açıklama da yaptım amacım başka bişey iken reklam durumu ortaya çıktı onuda istemsiz tepkide diyebilirsiniz belkide tepki verdim çok gerildim reklam ve türevleri zorbaliklari bu şekilde kabullenemiyorum 2 adet telefon kırdım uzunca bir süre reklam tahamulsuzlugu yüzünden cihaz kullanmadım rehabilite ettim kendimi.. ama gerçekten reklamlar sınırları ve amacını çoğu Zaman aşıyor.. dün geceki durumda bu gibi bir durumu ortaya çıkardı.. amacım reklam sms ve spam mesaj gibi şeyleri Xiaomi mi 4 telefonumda engellemekti yardım alarak.. fakat görüyorum ki herkes aynı durumda değil
Reklam engelleyen den tütün reklam hiç gormeyene herkesin bı çözümü varmış.. bu durum çok hakim olmadigim konu idi ve yardım almak istemiştim ama reklam engeline takılınca en başında ve ana ekran reklamla dolunca gerildim..
Akabinde teşekkür de ettim minnetarda oldum ama devamı ve suani beni yoruyor..

Arkadaşım ben sana ne demişim reklam istemiyorsan internet browser ını değiştir yada foruma girme dedim. Neden lafı cımbızla çekip sürekli foruma girme dediğim iki kelimeyi söyleyip duruyorsun. Neden sürekli laf ebeliği yapıp kendini masum herkesi suçlu çıkartıyorsun. Ben küfür hakaret etmiyorum diyorsun. Bunları geçiceksin. Senin bana söylediklerin. Sen git az ötede kumdan kale yap. Bencil yapın bencil zihniyetin. Bunlar bana söylediklerinden bazıları. O yüzden masumu oynamayı bırak. Sence neden forumdaki birçok insan seninle tartışıyor şu anda. Ben olayım yöneticiler olsun forumdaki diğer arkadaşlardan bazıları olsun. Yani iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır bence
Tamam iğne senin çuvaldız benim.. tamam sen ama yinede yazma bana lütfen rica ediyorum.

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.332
Sayın yönetici değerli ve kıymetli emektar ben çok faal olmamak şartıyla kısıtlı zaman araliginda gelir durumu izah eder yardımı alıp gereğini yapar giderim çok form kullanıcısı değilim.. sorunun 100 kere veya 1000 kere olması değil beni ve ileti gecmisime bakar iseniz çok faal olmadığımi çok kısa sürede görürsünüz.. akabinde form minnet borçluyum ,ki 2 kez beni olmam gereken maximum fardim mantigla yardım etmiş kullanıcılar ile tanıştım yardım alıp buraları kalabalık etmedim.. fakat ortada bir sorun vardı çözüm ararken 2. Açıklama da yaptım amacım başka bişey iken reklam durumu ortaya çıktı onuda istemsiz tepkide diyebilirsiniz belkide tepki verdim çok gerildim reklam ve türevleri zorbaliklari bu şekilde kabullenemiyorum 2 adet telefon kırdım uzunca bir süre reklam tahamulsuzlugu yüzünden cihaz kullanmadım rehabilite ettim kendimi.. ama gerçekten reklamlar sınırları ve amacını çoğu Zaman aşıyor.. dün geceki durumda bu gibi bir durumu ortaya çıkardı.. amacım reklam sms ve spam mesaj gibi şeyleri Xiaomi mi 4 telefonumda engellemekti yardım alarak.. fakat görüyorum ki herkes aynı durumda değil
Reklam engelleyen den tütün reklam hiç gormeyene herkesin bı çözümü varmış.. bu durum çok hakim olmadigim konu idi ve yardım almak istemiştim ama reklam engeline takılınca en başında ve ana ekran reklamla dolunca gerildim..
Akabinde teşekkür de ettim minnetarda oldum ama devamı ve suani beni yoruyor..

Tamam iğne senin çuvaldız benim.. tamam sen ama yinede yazma bana lütfen rica ediyorum.
Çok uzundu okumadım. Konuyu kapatıyorum iyi akşamlar herkese :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt