Yardım Forum reklam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global betav9.6.0.0
Telefon Modeli
Mi 4lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yahu forma girdim resmen çile çekiyorum sormam gerekn bir konu var onu sorup öğrenmek ve buradaki yardım edecek kişilere teşekkür edip çıkacaktım.. ama aşağıda görselini attığım şekli ile ekranı kullanmakta zorlanıyorum çünkü heryer reklam forma sayfaya ulastirmiyor bu iletiyi de yazabilmek için dakikalarca uğraştım..resmen taciz bu.. adeta tecavüz bu nedir sinirlendim formu kullanmadan çıkacaktım ama ben gibi aynı durumda olan veya çözüm üreten varsa ses versin gerçekten iki satır form da takip edemeyeck isek Trendyol tecavüzünden fırsat bulup yazık ölmüş üzerimize 2 kürek kum toprak atın ..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-20-04-00-29-021_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-00-29-021_com.android.chrome.png
    200,6 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2020-02-20-04-02-33-299_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-02-33-299_com.android.chrome.png
    436,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2020-02-20-04-04-22-249_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-04-22-249_com.android.chrome.png
    163 KB · Görüntüleme: 65

HollyHood

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 6
Meslek
Muhasebeci
Konular
9
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ana sayfa bu halde. Forumu kullanamıyorum.

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Sen yazma kardeş sen bana yazma ..sen yazma lütfen ..
Tic ediyorum yazma.. buraya girme diyen biri bana yazmasın sen yazmasanda olur..
Ortada teşekkür var başında sonunda sen sana lazım olan lahana turşusu olma.. olma kardeş sen var olma sen..sen bana ait bı detayda olma.. eleştiri ve yonlendirmenide yapma kardeş.. sen var olma..
Sen karar mercii misin. Sen mi karar vereceksin ne söyleyip ne söylemiyeceğime. Yoksa Foruma yönetici olarak geldinde bizim haberimiz mi yok. Konuşma üslubunada dikkat et sinirli gergin bir yapın var diye burada her önüne gelene her istediğini söyleyemezsin.

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Sen karar mercii misin. Sen mi karar vereceksin ne söyleyip ne söylemiyeceğime. Yoksa Foruma yönetici olarak geldinde bizim haberimiz mi yok. Konuşma üslubunada dikkat et sinirli gergin bir yapın var diye burada her önüne gelene her istediğini söyleyemezsin.
Yazma bana güzel insan yazma bana .. bana yazman için bir neden yok yazma bana.. bana yazmak yorum yapmak elestrimek yönlendirmek sana düşmedi.. diyorsun ki karar merci sen misin..

Sormazlarmi o zmaan sana karar mercisi sen misin de bana diyorsun forma girme diye..

İlerle az ötede kumdan kalemi yapicaksin iskele kurup gökdelen mi yapicaksin ama bana ilişme seni negatif olarak kafama kaziyorun yazma ileti atma yorumlama bana dair herhangi bir zaman diliminde olma rica ediyorum uzak dur benden.. sen gibiler toplumu kutuplastirir algi yönetir negatif yükler.. bana bulaşma uzak dur lütfen rica ediyorum seni tutmadım .. eğer anlıyor yasa birazcık anlayış gösterebiliyor isen bana lütfen yazma.. sen ve sen turvdekiler bana yazmamalari her iki taraf için çok mantıklı olur... Çünkü bencil yapınız ve benil zihniniz bana göre değil kendi söylediğinz ile kendinizi al aşağı edersiniz ama fark etmez umursamazsinizda..

Bana bursa daha forma girme diyen sizsiniz akabinde sanami soracağım ne yazacağımı filan diyorsun.. kardeş sen var olma bana uzak ol daha verimli olur birbirimiz için.. Lütfen
Teşekkürler

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Yazma bana güzel insan yazma bana .. bana yazman için bir neden yok yazma bana.. bana yazmak yorum yapmak elestrimek yönlendirmek sana düşmedi.. diyorsun ki karar merci sen misin..

Sormazlarmi o zmaan sana karar mercisi sen misin de bana diyorsun forma girme diye..

İlerle az ötede kumdan kalemi yapicaksin iskele kurup gökdelen mi yapicaksin ama bana ilişme seni negatif olarak kafama kaziyorun yazma ileti atma yorumlama bana dair herhangi bir zaman diliminde olma rica ediyorum uzak dur benden.. sen gibiler toplumu kutuplastirir algi yönetir negatif yükler.. bana bulaşma uzak dur lütfen rica ediyorum seni tutmadım .. eğer anlıyor yasa birazcık anlayış gösterebiliyor isen bana lütfen yazma.. sen ve sen turvdekiler bana yazmamalari her iki taraf için çok mantıklı olur... Çünkü bencil yapınız ve benil zihniniz bana göre değil kendi söylediğinz ile kendinizi al aşağı edersiniz ama fark etmez umursamazsinizda..

Bana bursa daha forma girme diyen sizsiniz akabinde sanami soracağım ne yazacağımı filan diyorsun.. kardeş sen var olma bana uzak ol daha verimli olur birbirimiz için.. Lütfen
Teşekkürler

2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir

Buyrun hocam bir inceleyin

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.329
Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.329

Bu hata tarayıcı kaynaklı gibi opera yada chrome ile deneyin birde

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.329

Bu arada bu anasayfa olamaz. Sayfa geçme tuşu var bir konu içindesiniz deme ki

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
2.2. Üslup : Kullanılan dilin saldırgan öğeler içermemesi ve üyelerin birbirlerine “siz” diyerek hitap etmesi esastır. Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız. Bir başka üyeye veya gruba hakaret/küfür edilmesi kabul edilebilir bir davranış değildir

Buyrun hocam bir inceleyin

Küfür varmı ? Aşağılayıcı söz var mı ?
Tahrik edici söz varmı?
Bana biri gelip forma girme diyor ise bu ona düşmemiştir.. !

Ben kimseye ne eyvallah ederim nede altta kalırım mantığına sahip değilim..
Yanlış olan bidurum vardı düzeltildi.. arkadaş kimdir nedir bilmiyorum bana formda yazma diyerek tahrik eden kendisi.. abartiyorsun diyerek yoruma giren kendisi siz bana gelip uyarı yapıyorsunuz..

Oyla:

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Sahibimisin buranın ?
Buralar sanami ait ?
Mülkiyet varsa hani bilelim ?

Tamam demişiz yazmisiz iletimize cevap alıp ona göre tedbir almışız şuanda ..

Neyin peşindesin?
Germe beni,sinir sistemi sinir yapısı gergin bir yaradılış sahibim.. o yüzden yardım istedim düzgünce cevabı aldım düzgünce teşekkür ettim.. uzatmayalım uzattirmayalim..
Sen yazma kardeş sen bana yazma ..sen yazma lütfen ..
Tic ediyorum yazma.. buraya girme diyen biri bana yazmasın sen yazmasanda olur..
Ortada teşekkür var başında sonunda sen sana lazım olan lahana turşusu olma.. olma kardeş sen var olma sen..sen bana ait bı detayda olma.. eleştiri ve yonlendirmenide yapma kardeş.. sen var olma..

Teşekkürler

"Sizin için sorun olmayacak herhangi bir kelimenin, bir başkası için kırıcı olabileceğini düşünerek yazın. Sinirlerinize hâkim olamayacaksanız yazmayınız."

Ben size küfür ediyorsunuz demedim hocam uyarı vermek de haddime değil yönetici falan da değilim bir forum üyesi olarak hatırlatma yaptım sizin için normal olan kelimeler başkası için kırıcı oluyor o yüzden yazdım

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt