Yardım Forum reklam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global betav9.6.0.0
Telefon Modeli
Mi 4lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yahu forma girdim resmen çile çekiyorum sormam gerekn bir konu var onu sorup öğrenmek ve buradaki yardım edecek kişilere teşekkür edip çıkacaktım.. ama aşağıda görselini attığım şekli ile ekranı kullanmakta zorlanıyorum çünkü heryer reklam forma sayfaya ulastirmiyor bu iletiyi de yazabilmek için dakikalarca uğraştım..resmen taciz bu.. adeta tecavüz bu nedir sinirlendim formu kullanmadan çıkacaktım ama ben gibi aynı durumda olan veya çözüm üreten varsa ses versin gerçekten iki satır form da takip edemeyeck isek Trendyol tecavüzünden fırsat bulup yazık ölmüş üzerimize 2 kürek kum toprak atın ..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-02-20-04-00-29-021_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-00-29-021_com.android.chrome.png
    200,6 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2020-02-20-04-02-33-299_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-02-33-299_com.android.chrome.png
    436,2 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2020-02-20-04-04-22-249_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-02-20-04-04-22-249_com.android.chrome.png
    163 KB · Görüntüleme: 65

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Selamlar hürmetler yol gösteren fikir verenlere teşekkürler,eleştirenlere saygi duyuyorum..
Sorun şu ki; mobil olarak ekranı tamamıyla kapatan ilk zaman diliminde hiç hir şekilde gitmeyen deaktif edilmeyen çekilmeyen izin verilmeyen durumuna tepki verdim..
Taciz ve tecavüzün kelime terim anlamını bildiğim ve reklamların özellikle alışveriş sitelerin biz son kullanıcılara yaptıklarıni buna benzetmeyenler var ise soyleyecek sözüm yok..
Ekim ayında başlayan bu yoğun taciz kabak tadından hallice olmaya başladı,Kasım firsatlari,kara cuma,yeni yıla hazırlık,gelen yeni yıl hediyesi,yeniyol arefesi, yeniyil,yeni yıldan sonra,Şubat fırsatı,Şubat hediye yağmuru,sevgililer günü,sevgiler günü sonrası, önümüzde yeni reklam serisi var ama bu yoğunlukta olmaz eminim..

Reklama hak veriyorum ama bu kadarınin zorla dayatilmasina zorla biyerlerimize sokulmasina önümüzde zorba bir soyguncu gibi karşıma dökülmesine sözüm... Bana kizanlarinda affına sığınıyorum .. ilgili gerekli yönlendirme için minnettarım ama bu kadar fazla reklam aradığımız şeye ulaşmamızı engelliyor amacından çıkıp tacize giriyor..fark edinki yolda yürüyor ve bir yerlere yetişmeye çalışıyorsunuz ve önünüzü günlük hayatta da olan el broşürü dağıtan bir çok kişi kapladı gitmeniz gereken yerede yetismeniz gerek, ama sürekli istemsizce size elinizw yüzünüze gözünüze zorla broşür tutulması sizi ne kadar mutlu eder.. mutsuzluğunuzu sinirinizi söylemiyor.. ne kadar mutlu olursunuz ?

Admin ve forumdaslarimdan da başlık için özür dilerim anlayışınız özveriniz sabriniz için teşekkür ederim..
Bence biraz fazla abartıyorsun. Tamam reklam var mobildede sitedede. Ama Tecavüz dü Tacizdi yok artık. Kimse sana zorla bir şey dayatmıyor. Ben reklam istemiyorum diyorsan, ya internet browser ını değiştir. Yada Foruma girme bu kadar basit.

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Bence biraz fazla abartıyorsun. Tamam reklam var mobildede sitedede. Ama Tecavüz dü Tacizdi yok artık. Kimse sana zorla bir şey dayatmıyor. Ben reklam istemiyorum diyorsan, ya internet browser ını değiştir. Yada Foruma girme bu kadar basit.
Sahibimisin buranın ?
Buralar sanami ait ?
Mülkiyet varsa hani bilelim ?

Tamam demişiz yazmisiz iletimize cevap alıp ona göre tedbir almışız şuanda ..

Neyin peşindesin?
Germe beni,sinir sistemi sinir yapısı gergin bir yaradılış sahibim.. o yüzden yardım istedim düzgünce cevabı aldım düzgünce teşekkür ettim.. uzatmayalım uzattirmayalim..

Oyla:

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Sahibimisin buranın ?
Buralar sanami ait ?

Neyin peşindesin?
Germe beni,sinir sistemi sinir yapısı gergin bir yaradılış sahibim.. o yüzden yardım istedim düzgünce cevabı aldım düzgünce teşekkür ettim.. uzatmayalım uzattirmayalim..
Sahibimisin buranın ?
Buralar sanami ait ?

Neyin peşindesin?
Sorularını cevaplıyorum.
Sahibi değilim.
Buralar bana ait değil.
Hayır mülkiyetim yok.
Hiçbir şeyin peşinde değilim. Kimseyi gerdiğimde yok. Senin sinir sistemini sinir yapını bilemem çünkü psikolog değilim. Hiçbir şeyi uzatmıyorum uzatan sensin. İlk yazdığında sana yöneticilerimiz olsun buradaki arkadaşlarım olsun cevap vermişler. Ama sen uzatıp bu ikinci yazını yazmışsın. Ben de doğal olarak cevap yazmışım.

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Sorularını cevaplıyorum.
Sahibi değilim.
Buralar bana ait değil.
Hayır mülkiyetim yok.
Hiçbir şeyin peşinde değilim. Kimseyi gerdiğimde yok. Senin sinir sistemini sinir yapını bilemem çünkü psikolog değilim. Hiçbir şeyi uzatmıyorum uzatan sensin. İlk yazdığında sana yöneticilerimiz olsun buradaki arkadaşlarım olsun cevap vermişler. Ama sen uzatıp bu ikinci yazını yazmışsın. Ben de doğal olarak cevap yazmışım.
Sen yazma kardeş sen bana yazma ..sen yazma lütfen ..
Tic ediyorum yazma.. buraya girme diyen biri bana yazmasın sen yazmasanda olur..
Ortada teşekkür var başında sonunda sen sana lazım olan lahana turşusu olma.. olma kardeş sen var olma sen..sen bana ait bı detayda olma.. eleştiri ve yonlendirmenide yapma kardeş.. sen var olma..

Oyla:

furkan5

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Namık Kemal
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
Telefonun rootsuzsa adguard premium kullan , rootluysa adaway kullan hiç reklam görmezsin.

Oyla:

Gereklimi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mr.Be
Cihazım
Xioami mi 4lte
Konular
6
Telefonun rootsuzsa adguard premium kullan , rootluysa adaway kullan hiç reklam görmezsin.
Root -rootsuz bilmediğim kavramlar..
Buradan değerli bir arkadaş ile yeniden kurmuştuk telefonu bu demek oluyor ki rootsuz mu ?

Oyla:

iceworld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ender
Cihazım
xiaomi mi 5
Konular
9
bende "0" reklam miss gibi :)

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt