Diğer Forum hakkında şikayetim

Spider-Sense

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
10000
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
6
Bugün, "cmd adb devices yazınca dll hatası veriyor" adlı bir konu açtım müsait durumda olmadığım için pek detaylı yazamamıştım ki bu durumdan dolayı üzgünüm, fakat bu forumun modları hiç düşünmeden direk konuyu kitlemişler! İnsan bir yazar, "Kardeşim, daha detaylı anlatabilir misin?" diye fakat bu forumda böyle bir olay olunca sinirim tepeye fırladı sağolsun bazı üyeler konularıma yardımcı oldu ama lütfen kendinizi biraz düzeltin sırf bir detaydan dolayı konuyu kapatmak MANTIKSIZ. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım ki dikkate alırsınız.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bugün, "cmd adb devices yazınca dll hatası veriyor" adlı bir konu açtım müsait durumda olmadığım için pek detaylı yazamamıştım ki bu durumdan dolayı üzgünüm, fakat bu forumun modları hiç düşünmeden direk konuyu kitlemişler! İnsan bir yazar, "Kardeşim, daha detaylı anlatabilir misin?" diye fakat bu forumda böyle bir olay olunca sinirim tepeye fırladı sağolsun bazı üyeler konularıma yardımcı oldu ama lütfen kendinizi biraz düzeltin sırf bir detaydan dolayı konuyu kapatmak MANTIKSIZ. Yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim, umarım ki dikkate alırsınız.
Konuyu detaylı bir şekilde tekrar açmanızı söylemişler. Konu açmama cezası felan verilmemiş. Sorunu daha detaylı bir şekilde tekrar açmak zor olmamak gerek.

Kurallar okunmadan açılan konuları görünce bizim de bazen sinirlerimiz tepemize atabiliyor aynı şekilde. Uzatmanıza gerek yoktu diye düşünüyorum

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Açmış olduğunuz konunun 2.Yorumunda size Forum kuralımız tekrar hatırlatılmış ve bunda da yanlış bir şey yok hocam. Bildiğiniz üzere hangi foruma kayıt olursanız olun "Yazılı Olan Forum Kurallarına" kabul ettiğinize dair onay veriyorsunuz ve uymak ile yükümlü oluyorsunuz... Bu kurallara uyulmadığı taktirde, Yönetici arkadaşımız tarafından müdahale edilir.
Sonuç olarak burada "MANTIKSIZ" bir durum yok gibi görünüyor.
Bilginize.

Sinan0956

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Note 9 pro
Meslek
Pastacı
Konular
21
Şuan bu forum olmasaydı cogu telefon çöp yada cebindeki paradan olacak insan cok hepinize emeginizden dolayı teşekkür ediyorum ve gercekten forumda böyle söyler için şikayetçi olmak anlamsız ve mantıksız clap~~ clap~~ clap~~

Üst Alt