Hocam yorumunuz için teşekkürler yalnız benim demek istediğim yorum konusu değil örnek veriyorum şu anda uzun zamandır hindistan 12.0.5.0 sürümü çıktı eskiden yönetici buradan indirme linklerini paylaşıyordu ve kişiler stabilligi konusunu tartisiyordu ama eskisi gibi ilgilenilmiyor sanırım.
Hocam genel olarak çoğu kişi direk indirmesi için adminler üyelerin denemesi için kendisi kurmadan atıyor siteye yani bende öyle yapardım çünkü safenety viper vs derken deneme sonrası stabil Roma geri dönüş gerçekten çok zahmetli hepsinde tek tek deneyip atan azdır.
Zaten denemese bile üyeler rahatlıkla ulaşabilmesi için atılıyor demek istediğimi anlarsınız umarım.
Eskiden olsa bende deneyip atardım ama artık çok zahmetli geliyor sırf denemek için kurup sonrasında beğenmeme durumunda eski Roma geri geçiş yedekleme alsan dahi datalarda çakışma oluyor yani sıfırdan kurulum istiyor.
Samsung cihazlarda nandroid yedeğini alıp geri yükleyince sıkıntı olmuyordu ama Xiaomi cihazlarda ne yazik ki genel olarak bootlopta kalıyor.
Sizin sisteminizin cevabı bunun içinde birazda