Soru Forum etkinliği

hakki33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
5
Merhaba redmi note 9 s forum ile ilgili aklına takildi eskiden yeni sürüm çıkınca hemen yayınlanır ve olumlu veya olumsuz yönleri tartisilirdi ama uzun zamandır yeni sürümler yayınlanmıyor yada uzun zaman sonra yayınlanıyor bir sebebi var mıdır

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Merhaba redmi note 9 s forum ile ilgili aklına takildi eskiden yeni sürüm çıkınca hemen yayınlanır ve olumlu veya olumsuz yönleri tartisilirdi ama uzun zamandır yeni sürümler yayınlanmıyor yada uzun zaman sonra yayınlanıyor bir sebebi var mıdır
Forum içinde cihazın kullanıcı sayısına göre atılan postlar az veya çok yorum alır hocam.
Bundan kaynaklanıyor yani sorunuzun cevabı budur

hakki33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakkı
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum içinde cihazın kullanıcı sayısına göre atılan postlar az veya çok yorum alır hocam.
Bundan kaynaklanıyor yani sorunuzun cevabı budur
Hocam yorumunuz için teşekkürler yalnız benim demek istediğim yorum konusu değil örnek veriyorum şu anda uzun zamandır hindistan 12.0.5.0 sürümü çıktı eskiden yönetici buradan indirme linklerini paylaşıyordu ve kişiler stabilligi konusunu tartisiyordu ama eskisi gibi ilgilenilmiyor sanırım.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Hocam yorumunuz için teşekkürler yalnız benim demek istediğim yorum konusu değil örnek veriyorum şu anda uzun zamandır hindistan 12.0.5.0 sürümü çıktı eskiden yönetici buradan indirme linklerini paylaşıyordu ve kişiler stabilligi konusunu tartisiyordu ama eskisi gibi ilgilenilmiyor sanırım.
Hocam genel olarak çoğu kişi direk indirmesi için adminler üyelerin denemesi için kendisi kurmadan atıyor siteye yani bende öyle yapardım çünkü safenety viper vs derken deneme sonrası stabil Roma geri dönüş gerçekten çok zahmetli hepsinde tek tek deneyip atan azdır.
Zaten denemese bile üyeler rahatlıkla ulaşabilmesi için atılıyor demek istediğimi anlarsınız umarım.
Eskiden olsa bende deneyip atardım ama artık çok zahmetli geliyor sırf denemek için kurup sonrasında beğenmeme durumunda eski Roma geri geçiş yedekleme alsan dahi datalarda çakışma oluyor yani sıfırdan kurulum istiyor.
Samsung cihazlarda nandroid yedeğini alıp geri yükleyince sıkıntı olmuyordu ama Xiaomi cihazlarda ne yazik ki genel olarak bootlopta kalıyor.
Sizin sisteminizin cevabı bunun içinde birazda

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mümkün olduğunca tüm resmi sürümlere ait konuları açmaya çalışıyoruz hocam fakat maalesef arada bazı sürümler gözden kaçabiliyor. Eğer bu tarz gözden kaçan konular varsa, daha önce açılmış olan konuları örnek şablon olarak alarak sizler de yeni konu açabilir ve bizlere desek olabilirsiniz.

Üst Alt