Forum Ekibine Katılmak İster misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurgokce

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur Gökçe
Cihazım
MI 5S 4/128
Konular
4
Merhaba,

Ben burada görev alabilirim fakat bu iki başlıktan hangisi olur bilemiyorum bir de belki site içi düzen sağlamakla ilgili olan ekibin de içinde yer almam daha doğru olur diye düşünüyorum. Yaklaşık 7 yıllık DonanımHaber üyesiyim ve oradaki rütbem yarbay, 9 sene boyunca iPhone kullandım, yeri geldi videolu anlatım bile yaptım Apple bölümünde burada da ilerleyen dönemlerde bunu sağlayabilirim. 1 sene kadar appleyardim.org sitesinde moderatörlük tecrübem de var bu yüzden sitede oluşacak ufak krizlerde size destek olabileceğimi düşünüyorum.

Saygılarımla.
Onur Gökçe

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.329
Hocam sizin için de uygun olursa Haber ekibine memnuniyetle katılabilirim..
Donanımhaber nick: maildecept yönetim ekibi (Yönetici)

İyi forumlar.

Hocam sizin gibi tecrübesi olan bir arkadaşı tabi ki haber ekibimizde görmek isterim. Memnuniyetle alıyorum.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.329
Hocam sizin için de uygun olursa Haber ekibine memnuniyetle katılabilirim..
Donanımhaber nick: maildecept yönetim ekibi (Yönetici)

İyi forumlar.

Hocam sizin gibi tecrübesi olan bir arkadaşı tabi ki haber ekibimizde görmek isterim. Memnuniyetle alıyorum.
Merhaba,

Ben burada görev alabilirim fakat bu iki başlıktan hangisi olur bilemiyorum bir de belki site içi düzen sağlamakla ilgili olan ekibin de içinde yer almam daha doğru olur diye düşünüyorum. Yaklaşık 7 yıllık DonanımHaber üyesiyim ve oradaki rütbem yarbay, 9 sene boyunca iPhone kullandım, yeri geldi videolu anlatım bile yaptım Apple bölümünde burada da ilerleyen dönemlerde bunu sağlayabilirim. 1 sene kadar appleyardim.org sitesinde moderatörlük tecrübem de var bu yüzden sitede oluşacak ufak krizlerde size destek olabileceğimi düşünüyorum.

Saygılarımla.
Onur Gökçe

Hocam şuan için forum düzenini forum moderatörler sağlıyor ilk aşama için direk olarak forum moderatörü kimseyi yapamıyoruz ama eğer android konusunda iyiyim ve yardıma ihtiyacı olan konulara yazabilir cevap verebilirim derseniz Destek Ekibi neden olmasın.

Son düzenleme:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
HiddeNKinG hocam sizin için uygun olursa destek ekibine katılmak isterim. Faydalı olacağım konusunda, hemfikirseniz bende varım :)

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.329

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Hocam bende hemen hemen her akşam burdayım ama benim bilgimden bir cacık olmaz tâbi gene elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum bana göre yeni sayılan arkadaşlara ; bu durumda sanada bana uygun bir sıfat varsa onu vermek kalıyor. Şaka bir yana da iyice usta olayım sen zati verirsin bize bir ünvan demi hocam selametle hazirunlar

h.daspinar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
mi5s 64gb
Konular
1
Arkadaşlar ihtiyacımız olan konular konusunda bir bilgi alabilirsem elimden gelen konularda bende 3sene gsm mağazası ve yılların Android sevdalısı bir kullanıcı olarak destek vermek isterim.

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Forum ekibinden bulunmaktan büyük onur duyarım yaklaşık Bir yıldır forumdayim ve bu süre içerisinde kullanmış olduğum redmi not 3 mtk işlemcili cihaz üzerinde büyük bir gelişme katettim ve rom editleyip paylaşım yapıyorum illaki eksik yonlerim var elbette ama sıfırdan başlamak ve buralara kadar gelmek bile benim için başarı takdir siz forum adminlerinde bu süre içerisinde bana destek olan forum uzmanlarına teşekkür ederim iyi forumlar dilerim...

Xiaomi Redmi Not 3 MİUİ8 7.1.20 MULTİROM

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.329
Forum ekibinden bulunmaktan büyük onur duyarım yaklaşık Bir yıldır forumdayim ve bu süre içerisinde kullanmış olduğum redmi not 3 mtk işlemcili cihaz üzerinde büyük bir gelişme katettim ve rom editleyip paylaşım yapıyorum illaki eksik yonlerim var elbette ama sıfırdan başlamak ve buralara kadar gelmek bile benim için başarı takdir siz forum adminlerinde bu süre içerisinde bana destek olan forum uzmanlarına teşekkür ederim iyi forumlar dilerim...

Hayırlı olsun hocam geliştirici ekibi olarak sızı ekibe dahil ettim sizi aramızda görmek güzel

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Hayırlı olsun hocam geliştirici ekibi olarak sızı ekibe dahil ettim sizi aramızda görmek güzel
Çok teşekkür ederim hocam benim için büyük bir şeref elimden geldiğince destek olmak adına Talib oldum hakkını vereceğim inşallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt