Duyuru Forum Check-in Sistemi ve Günlük Seri

HiddeNKinG30

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.394
Allahıma çok şükür ki değilim, koltuk meraklısı olsaydım, geçen sene 17 nisan da aranızdan ayrılmazdım

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz kovduk gibi aklımda kalmış haha--haha--haha--haha--whew~~whew~~

Hitmantextil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Zortphone
Konular
15
Çok enteresan, tam 3 saattir foruma kimse bir şey yazmamış, soru sormamış....kimsenin bir sorunu olmaması da esasında güzel bir şey olsa gerek...

2107113SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çünkü artık kimse doğru düzgün cevap vermiyor herşeye ücretli desteğe yönlendiriyorlar

HiddeNKinG30

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.394
Çünkü artık kimse doğru düzgün cevap vermiyor herşeye ücretli desteğe yönlendiriyorlar

Hocam sorulan sorularda çok genel artık

Kulaklığın sağından az ses geliyor
Konuşurken sesim karşıya az gidiyor

Ne denebilir ki? Ücretli olarakta IMEI ve bl işleri var. Onlarda zaten yapanlar da belli yerlere ücret ödediği için ücretsiz bir yolu yok bunların.

Üzücü

seco.can.can29

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Tam olarak öyle değil hocam yani ücretsiz çözülebilen durumları bile yönlendirerek savuşturma oluyor taki kendi başına gelene kadar bakın örnek 8gen 5 güvenlik açığıyla kilit açılma programı verdi birisi ismini unuttum ama sağolsun bedava yayınladı ama ücretli olarak 750-2000 arası mesela savuşturmadan gerçekten yardım eden kalmadı malesef..

HiddeNKinG30

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.394
Tam olarak öyle değil hocam yani ücretsiz çözülebilen durumları bile yönlendirerek savuşturma oluyor taki kendi başına gelene kadar bakın örnek 8gen 5 güvenlik açığıyla kilit açılma programı verdi birisi ismini unuttum ama sağolsun bedava yayınladı ama ücretli olarak 750-2000 arası mesela savuşturmadan gerçekten yardım eden kalmadı malesef..

hocam o olay ilk çıktığında para kazanmak isteyenler tabi fırsata çevirdi. mutlaka eğer herkesin yapacağı birşey ise zaten bir şekilde birileri paylaşıyor en kötü yorum yapıyor.

Ücretli işleri savunmuyorum ama bu android tarafının eski özgürlüğünün kalmaması üzüyor insanı. saçma sapan açıkları arıyoruz. Rom yapan kaldı mı mesela? eu dışında yeni telefonlara ne rom ne twrp çok zor çıkıyor

seco.can.can29

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
hocam o olay ilk çıktığında para kazanmak isteyenler tabi fırsata çevirdi. mutlaka eğer herkesin yapacağı birşey ise zaten bir şekilde birileri paylaşıyor en kötü yorum yapıyor.

Ücretli işleri savunmuyorum ama bu android tarafının eski özgürlüğünün kalmaması üzüyor insanı. saçma sapan açıkları arıyoruz. Rom yapan kaldı mı mesela? eu dışında yeni telefonlara ne rom ne twrp çok zor çıkıyor
Malesef hocam tahminimce Android 18-19 gibi apple gibi olacak bi zevkimiz var oda elimizden yavaşça gidiyor

HiddeNKinG30

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.394
Malesef hocam tahminimce Android 18-19 gibi apple gibi olacak bi zevkimiz var oda elimizden yavaşça gidiyor

Aynen öyle eskiden iphone cihazlar bile jailbreak yapılarak belli miktarda özelliştirme imkanı vardı. o bile şimdi sıfır

HiddeNKinG30

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 15
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.394
Tamamen kilidi vurduktan sonra olacağını düşünüyorum da tüm markalar birbirlerine tamamen benzeyecek

Zaten her yerimiz artık kontrol altında, her şeyimize erişime izni olmayan yok . Adamlar herşeyi engelleyip iyice içimizden geçerler :)

seco.can.can29

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
17 ULTRA
Konular
23
Telefon alıyoruz para içindeki uygulamaları düzenli kullanabilmek için para telefon baya baya yük olacak hocam en basit YouTube için 84 tl veriyorum adguard modlu kullanıyorum olmasa oda para yani reklamsız gezmek izlemek kullanmak için paraya döneriz artık elektrik su doğalgaz ve uygulama aylık ücretleri :)