Yardım Forum benim hızımı niye yavaşlatıyor

• Konbuyu başlatan enoes
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 51
  • Görüntüleme 3K

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Reklam engelleyici falan kullanmıyorum ama giriş yaptıktan sonra site girilmeyecek kadar yavaşlıyor.
Giriş yapmazsam şimşek gibi

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bende bi açıklama yapayım,mi6 ve opera tarayıcı kullanıyorum,zaman zaman site bana da yavaş geliyor açıkçası.geçen gün microsoft edge yükledim tele.çok hızlı bi tarayıcı gerçekten ama çıkış düğmesi olmadığı için sildim (çıkış düğmesi olmayan hiçbirşeyi sevmiyorum) şimdi bu msjı opera da yazarken yine microsoft edge yükledim. Opera da biraz geç bağlanıyor ama m.edge de mükemmel bağlanıyor.yavaşlıktan şikayet eden arkadaşlar farklı tarayıcı denesinler gerçekten fark ediyor.opera benim için 1 numara çünkü her siteye (yasaklı yasaksız) bağlanıypr ve ayrıca facebook için messenger dayatmıyor.biraz reklam gibi bi yorum oldu ama herzamanki gibi gerçekleri yazdım :)

Oyla:

Hakanya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Pro
Konular
4
Yıllardır bu forumdayim. Baya da aktiftim. Kimse tanımaz bu başka bir profilim ama bende yaşadığımı yazayım. Forumun yavasligindan çok daha önceleri bahsetmiştim. Sorun yok denilmişti. Daha sonraları başka konularda tartışma vs oldu forumda. Ama sadece tartışma ile kaldı fazlası değil. Konuyu açan arkadaşın dediği gibi hesabıma giriş yapmadığım sürece gayet yeterli hız ama hesabıma giriş yaptıktan sonra baya bir yavaşlama oluyordu. Yeni bir üyelik aldım ve hız yine gayet iyiydi. Eski profile girince oldukça yavaşlıyor yenisi ile de sıkıntı olmuyor. Aynı cihaz aynı internet aynı tarayıcı aynı zaman diliminde oluyor bütün bunlar. Nedeni nedir bilemem..

Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Yıllardır bu forumdayim. Baya da aktiftim. Kimse tanımaz bu başka bir profilim ama bende yaşadığımı yazayım. Forumun yavasligindan çok daha önceleri bahsetmiştim. Sorun yok denilmişti. Daha sonraları başka konularda tartışma vs oldu forumda. Ama sadece tartışma ile kaldı fazlası değil. Konuyu açan arkadaşın dediği gibi hesabıma giriş yapmadığım sürece gayet yeterli hız ama hesabıma giriş yaptıktan sonra baya bir yavaşlama oluyordu. Yeni bir üyelik aldım ve hız yine gayet iyiydi. Eski profile girince oldukça yavaşlıyor yenisi ile de sıkıntı olmuyor. Aynı cihaz aynı internet aynı tarayıcı aynı zaman diliminde oluyor bütün bunlar. Nedeni nedir bilemem..
Sitede epey oyunlar dönüyor. Bu oyunları yavaş yavaş ortaya çıkardığımdan dolayı birkaç kişi bütün sorularımı baltalıyor sürekli uyarı tehdit ceza peşindeler. forum objektifliğini kaybetmiş. tam türk sitesi olmuş işte. Kendinden olmayana yer yok. Kendi gibi düşünmeyene hemen saldırı hakaret

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Sitede epey oyunlar dönüyor. Bu oyunları yavaş yavaş ortaya çıkardığımdan dolayı birkaç kişi bütün sorularımı baltalıyor sürekli uyarı tehdit ceza peşindeler. forum objektifliğini kaybetmiş. tam türk sitesi olmuş işte. Kendinden olmayana yer yok. Kendi gibi düşünmeyene hemen saldırı hakaret
Hocam kusura bakma ama sende yangına benzinle gidiyorsun.sanki bi kaçakçılık bi dolandırıcılık açığa çıkarmış gibi konuşuyorsun,senin olayın bişeyi açığa çıkarmaktan çok provokatif eylem gibi geliyor.ben tarafsız üyeyim,gerçek doğru neyse onu söylerim.şimdi site sahibi çıkıp "kardeşim imkanlar bu kadar idare edin" dese ne diyeceksin? Hiçbirşey diyemezsin.bak ben ekran resmi bile yükleyemiyorum siteye,sanırım tarayıcıdan kaynaklı çünkü bu sorun herkeste yok.kalkıp da siteye çamur mu atayım?sitenin eski hali kat kat daha iyiydi ama elbette bu tamamen yöneticilerin tercihi-tasarrufu.emin ol herşey bizim burdan gördüğümüz gibi değildir. Bak yorum yazıyorsun,düşüncelerini ifade ediyorsun,3 saniye beklesen patlamazsın dimi?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.247
Anlamıyorum insanları burda gayet güzel bir ortam içinde özgürce yazabiliyorsunuz. Ama kalkmış yönetimi suçluyorsunuz ve yönetim hala size birşey yapmıyor demekki herhangi bir aksilik yok durumda herkesin görüşüne saygımız.

Hala ben haklıyım diyorsanız demekki sitenin sunucusunun sizin kullanıcı adınıza bir garezi bu konuda sunucuya söz geçiremiyorum kusura bakmayın.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Bende bağlanırken çok zorluk çekiyorum, çok yavaş site, internetim 23 mbps hızında türktelekom, hatta acaba benim bilgisayarda veya internette mi sorun var diye onlarca farklı site açıyorum sorun yok, inşallah en kısa zamanda düzelir, insan ister istemez uzaklaşıyor böyle olunca, çok meşhur bir forum sitesi var, onda da yıllardır aynı sorun var, umarım büyük bir sorun değildir.

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Anlamıyorum insanları burda gayet güzel bir ortam içinde özgürce yazabiliyorsunuz. Ama kalkmış yönetimi suçluyorsunuz ve yönetim hala size birşey yapmıyor demekki herhangi bir aksilik yok durumda herkesin görüşüne saygımız.

Hala ben haklıyım diyorsanız demekki sitenin sunucusunun sizin kullanıcı adınıza bir garezi bu konuda sunucuya söz geçiremiyorum kusura bakmayın.
Yani yönetimin sevmediğim yönleri var ama bu konuda bak mantıklı olmak lazım. Forum gerçekten yavaş kalıyor, bazen kilitleniyor. Xiaomi kullanıcısı çok hızlı bir şekilde artıyor. Forum daha da yavaşlayacaktır. Nick e özel bi durum olsa bile bunu şahsi algılamanız, muhalif bir kaç yazı sonrası , kızak mahiyetinde size özel muamele yapıldığını hissetirebilir. Benim de yazdığım mi5s konusu kilitlendi ama bende yavaşlama olmadı.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45

Ben emekli bir eğitimciyim HiddeNKinG hocam. Forumdaki vazifeleriyle alâkalı site yöneticilerine tavsiye ve önerilerde bulunmak haddimiz değil belki. Lâkin öğretmenlik yaptığımız yıllarda sınıfların disiplin ve huzurunu sağlamak için hadise çıkaran yada çıkarmaya tevessül eden talebelere disiplin yönetmeliğine uygun cezalar verirdik. Tabii idarenin de tasarrufuyla... Bu cezalardan biri ve belki de en caydırıcı olanı ise okuldan uzaklaştırmaktı.
Siz de çözüm olur mu yada böyle bir yönteme başvurur musunuz pek tabi ki bilemem. Lâkin son günlerde forumla alâkalı mevzuularda lüzumsuz ve art niyetli yorumlar yapan,( bazı arkadaşlar provakatif diyebilir ama ben düşüncesiz, fikri kıt ve terbiye kültürü almamış haylaz çocuklar olduklarını düşünüyorum ) bazı arkadaşların forum kural ve kaideleri dışındaki bu yazışmalarına bir hal çaresi bulunması icap ettiğine inanıyorum. Zannederim onlar da yaptıklarının binci içinde olmalılar ki sizlerden böyle bir tutum sergilemenizi bekliyorlar.
Sizleri şahsen tanımam; hiç bir forum yöneticisi yada üyesi ile burada yapmış olduğumuz bilgi alışverişinin dışında herhangi bir teşrik-i mesaimiz yoktur. Elli yaşından sonra, bir eğitimci olan benim gibi bir insanın bile bir çok konuda istifade ettiği böyle faydalı bir forumun bu tür art niyetli ve maksatlı beyanlarla yıpratılamayacağını düşünmekle birlikte yapılmak istenenleri ahlâki bulmadığımı da söylemeliyim.

Bir forumun uyulması icap eden kuralları varsa uymayanlar hakkında ceza-i işlem uygulanması da o kuralların sağlıklı işleyişi bakımından mutlaka elzemdir.

Yine de takdir sizlerindir. İyi forumlar....

Oyla:
Üst Alt