FM deki aldığınız yedeği geri yüklemek istediğiniz zaman çalışıyor ve sd kart yazısına aldanmayın.ben izinlere gittim zaten otomatik seçili idi kurmaya kalkınca restore ye basıncda sdcard içinde whatsapp arıyor. mi9t de sdcard yok. yedekten yükleye basıyorum yedek bulunamadı diyor. yani kursam sıfırdan kurcak diye devam da edemedim. sonraki aşamada yedekler geri yüklensin çıkcak mı ne olcak belirsiz çünkü
Play Store de 2.20.199.14 sürüm olarak güncellendiğini ve V8.50 olarak yakın zamanda sunacağını söylemekte.Fouad wp telegram grubunda V8.50 sürümü çıktı yazıyor ama hala kullanıma sürmedi kasım da sürer herhalde
Yabancı.Merhaba Bu içerik(WhatsApp) yerli mi yoksa yabancı mı acaba?
Artık whatsappla ilgilenmiyor sanırım, son güncellemesi mayıstaydı.İnstagram uygulaması olarak aeroyu kullanıyorum sizin önerdiğiniz daha iyi diyebileceğiniz güncel olarak yenilenen instagram var mıdır ?Yabancı.
Türk olan wp aero bundan çalıyor, kendi adını yazıyor. Bugün yarın ona da güncelleme gelir zaten şimdi ismini her yere yazmakla uğraşıyordur.
Maalesef Instagram kullanmiyorumArtık whatsappla ilgilenmiyor sanırım, son güncellemesi mayıstaydı.İnstagram uygulaması olarak aeroyu kullanıyorum sizin önerdiğiniz daha iyi diyebileceğiniz güncel olarak yenilenen instagram var mıdır ?
6 senedir wp plus kullanıyorum bir kez 24 saat banlandim o da 4 sene önceydi. Herkes banlandi o zamanBu sürümü kullanırsam banlanma ihtimapim var mi