- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Redmi K40
- Meslek
- Teknisyen
- Konular
- 11
Kullandığınız sürüm 9.98 mi ?FM kullanmaktayım ve bende öyle bir sorun yok.
Kullandığınız sürüm 9.98 mi ?FM kullanmaktayım ve bende öyle bir sorun yok.
Klon sürüm mü peki . Link alabilir miyim hocamPardon hocam el alışkanlığı işte YM kullanmaktayım v36.2.
Evet hocam klon sürüm, konu içerisinde orjinal ve klon versiyon ekli.Klon sürüm mü peki . Link alabilir miyim hocam
Eyvallah. Bi yükleyelim bakalımEvet hocam klon sürüm, konu içerisinde orjinal ve klon versiyon ekli.
Uygulama - WhatsApp LiteX v1.40 + Premium(1.99$)! | 30.09.2024
WhatsApp LiteX Telegram ortamında denk geldiğim bir proje ve şahsen ben beğendim ve ihtiyacımı karşılayan sade bir sürüm. Çok fazla özelleştirnesi yok bu yüzden çok tercih edilmeye bilir ancak uygulama içerisinde FMMods' ve diğer geliştiricilere olan teşekkürlerini eklemiş. FM den veya diğer...forum.miuiturkiye.net
Clone olarak qr kodla ym kullanıyorum bi problem yok fakat biri fotoğraf gönderince çift kaydoluyor galeriye. Orjinal WhatsApp ın depolama iznini kaldırmama rağmen anlamadım yaniGelse dahi yeniden biraz beklesek iyi olur
WhatsApp ayarlarından medyayı otomatik olarak indirmeyi kapatın hocam.Clone olarak qr kodla ym kullanıyorum bi problem yok fakat biri fotoğraf gönderince çift kaydoluyor galeriye. Orjinal WhatsApp ın depolama iznini kaldırmama rağmen anlamadım yani