- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.237
Teşekkürler güncelleyelim hemen
Geç mesaj için üzgünüm kurduğunuz sürüm eski olabilir fmde ben hiç böyle birşeye rastlamadım hocam.Uzun süre fmwhatsapp akabinde en sonunda aero Whatsapp kullandım ancak enteresan bir şekilde geçen gün ban yedim wp den mail attım kaldırdılar simdi korkuyorum tekrar yüklemeye
Yeni sürüm eklendi.Teşekkürler güncelleyelim hemen
Güncelleme yaparken bu tür şeyler oluyor hocam sorun yok. Bende de yarısı ingilizce ezberimde olunca sorun olmuyorson sürümde türkçe olan yerlerde ingilizce oldu bende. FM wp de mi bu durum sadece yoksa Fouad da aynı mı
Gizlilik ayarlarına bakınız orada kapalıdırlar ve birde son görülmenize bakınArkadaşlar merhaba rica etsem bu sorunuma çözum var mı WhatsApp aero 9.10 yükledim .fakat kişilerimde hiç kimse ne çevrim içi ne çevrimidışı yazmıyor ayarları varmı ben bulamadım münkünde yardım
Hocam romdan roma gectikten sonra ki ben yedegi swiftbackup ile alıyorum daha sonra mesajlarım gitmiyor bazı gruplara neden olabilirGeç mesaj için üzgünüm kurduğunuz sürüm eski olabilir fmde ben hiç böyle birşeye rastlamadım hocam.
Yeni sürüm eklendi.
Güncelleme yaparken bu tür şeyler oluyor hocam sorun yok. Bende de yarısı ingilizce ezberimde olunca sorun olmuyor
Gizlilik ayarlarına bakınız orada kapalıdırlar ve birde son görülmenize bakın
Ayarlarını bozmuş olabilir yedek alırken uygulamanın kendi içinden yedek almanızı öneririm. Sohbet yedeğini alın ve sıfırdan kurun düzelecektir.Hocam romdan roma gectikten sonra ki ben yedegi swiftbackup ile alıyorum daha sonra mesajlarım gitmiyor bazı gruplara neden olabilir
Uygulama güncel mi ve hangi gizlilik ayarları kullandınız hocam resim atabilir misiniz ?Gizlilik ayarlarını aktif edince devamlı whatsapp bağlantınız kontrol ediliyor uyarısı çıkıyor bunun çözümü var mı?
Bu sıralar normal whatsap da da çıkıyor bu uyarıGizlilik ayarlarını aktif edince devamlı whatsapp bağlantınız kontrol ediliyor uyarısı çıkıyor bunun çözümü var mı?