- Adım
- -
- Cihazım
- .
- Konular
- 37
miui yapay zekası yeterli az daha sabredince stabil olur.Boşver dostum zaten modül çöp
Konuyu sadece açmak için açmıştım
miui yapay zekası yeterli az daha sabredince stabil olur.Boşver dostum zaten modül çöp
Size katılıyorum bunun yanında lkt , NFS injector ve buna benzer modüllerin de ise yaramadigini düşünüyorum . Hepsini kullandım neredeyse ama performans veya pil ömrü artışi olmadiBoşver dostum zaten modül çöp
Aospde deneyin modül vs deneyecekseniz.Size katılıyorum bunun yanında lkt , NFS injector ve buna benzer modüllerin de ise yaramadigini düşünüyorum . Hepsini kullandım neredeyse ama performans veya pil ömrü artışi olmadi
Her ne kadar miroom çok özellik değil kararlılık sloganıyla iş yapsa da taktir ediyorum miui optimizasyonunu eu rom gibi default kapatmıyor biz böyle dağıtıyoruz siz istediğinizi yaparsınız diyorlar .Aospde deneyin modül vs deneyecekseniz.
Miui romları portlayanlar çoğunlukla fanlar tarafından yapılıyor ve stock scriptleri kapatmıyorlar çeşitli optimizasyonları vs . Modüller de düzgün çalışmıyor bu sebeple .
Miui çöp yani denemeyin boşuna. He olduğu gibi seviyorsanız globalden ayrılmayın bence ufak tefek değişiklikler için de custom miui kullanabilirsiniz revos gibi . Onun haricinde çöpler . Miui romlar derlenmiyor arkadaşlar portlanıyor img.dat ayrıştırıcı ve sıkıştırıcı dosyalarla tek tek amele gibi şunu şöyle yapak bari diye geliştiriliyor .
Kernel değiştirmek en mühim kısmı zaten . Kimse miui için kernel geliştirmiyor haftalarca çok elzem olmayan hatta gereksiz bir fonksiyon üzerinde düşünmek istemiyorlar dolayısıyla bulmak çok zor bulsanız bile kararlı çalışmayabiliyor . Sonrasında spektrum kullansanız bile işinizi görecektir . Lkt de her seferinde boot gerekiyor diyem biliyorum . Diğer türlü sadece profil değiştiriyorsunuz .Şahsi fikrim LKT bu modülden çok daha iyi. Lkt ile kesinlikle boşta ve gün içi kullanımımda pil ömrü arttı. 6 saat altına düşmüyorum normalde 4.30-5 saat alıyordum bekleme 24 saat ve üzeri alıyorum . Kısacası kernel değiştirip Lkt kullanmanız size daha iyi pil ömrü verecektir.
Hayır hocam gerek yok yapmanız gereken sadece lkt modülünü aktif edip apk dosyasını kurduktan sonra profilinizi seçmek (battery,balance,performance... ) sonrasında ise cihazı kapatıp açsanız dahi hiçbir sorunla karşılaşmayacaksınız.Kernel değiştirmek en mühim kısmı zaten . Kimse miui için kernel geliştirmiyor haftalarca çok elzem olmayan hatta gereksiz bir fonksiyon üzerinde düşünmek istemiyorlar dolayısıyla bulmak çok zor bulsanız bile kararlı çalışmayabiliyor . Sonrasında spektrum kullansanız bile işinizi görecektir . Lkt de her seferinde boot gerekiyor diyem biliyorum . Diğer türlü sadece profil değiştiriyorsunuz .
Eskiden apksı yoktu terminalden seçiyorduk iyi olmuşHayır hocam gerek yok yapmanız gereken sadece lkt modülünü aktif edip apk dosyasını kurduktan sonra profilinizi seçmek (battery,balance,performance... ) sonrasında ise cihazı kapatıp açsanız dahi hiçbir sorunla karşılaşmayacaksınız.