- Adım
- Emin
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 76
Acaba Redmi 5 Plus da kullanıp performans alanlar var mı?
Direkt hiç bir android tabanlı optimize modülü miui optimizasyon ile çalışmıyor arada seçim yapmak gerekiyor.arkadaşlar ayarlardan miui optimizasyonu deaktive ederseniz kullanabilirsiniz aksi takdirde modül çalışamıyor , not: miui için doğrudan uyumlu değildir . Dipnot : sahip olduğu optimizasyon ayarlarının çoğu eu romda sistemin içine gömülü siz uyurken çalışmaktadır , daha uzun pil süresi istiyorsanız : google play'den comatose indirin (root gerektirir).
Bu modülü custom romlarda denemenizi tavsiye ederim farkı o zaman daha iyi deneyimleyebilirsiniz
nasıl bir optimizasyondan bahsettiğimize göre değişir . Lkt işini sağlam yapabiliyor mesela çünkü eş zamanlı çalışan scriptler kullanmıyor miui arayüzü scriptleri öldürüyor .Direkt hiç bir android tabanlı optimize modülü miui optimizasyon ile çalışmıyor arada seçim yapmak gerekiyor.
Açıkçası brn kullanmıyorum buradakini zaten yorumunuzdan yola çıkarak yaptım. Ben redmi 5 plus cihazımda spectrum kullanıyorum onda da miui optimizasyonu kapatıyor.nasıl bir optimizasyondan bahsettiğimize göre değişir . Lkt işini sağlam yapabiliyor mesela çünkü eş zamanlı çalışan scriptler kullanmıyor miui arayüzü scriptleri öldürüyor .
Bunun yerine genom kernel kullanın.Acaba Redmi 5 Plus da kullanıp performans alanlar var mı?