- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 1
Telefon fastboot ekranında kaldı herhangi bir işlem yapamıyorum. Yardımcı olabilicek birisi var mı?
Güncelleme ile fastboot ta kalınca telefoncu 500 lira mı dedi ? hocam geçmiş olsun iyi dolandırmış (tahminim). Bahsettiğiniz olay gayet olağan bir durum ve bu kadar masrafa gerek yok kendiniz bile yükleyebilirsiniz. Tabi sizin cihaz modelinde işler nasıl yürür bilemem de telefoncunun bu fiyatı çıkarması absürt bir durumbenım cıhazımda kendısı guncelleme aldı bende yukledım yuklerken fastboot da kaldı telefoncuya goturdum bırkc olmuş dedı 500 tl masraf çıkardı adam lanet olsun varya nasıl bi sisteme düştük ya inş senınkı olmamışdır dostum
buyur usta özelden de yazabilirsinTelefon fastboot ekranında kaldı herhangi bir işlem yapamıyorum. Yardımcı olabilicek birisi var mı?
valla adama yap dedım 250 bi vercem 250 de bi vericem iemi felanda gidiyor kurtarma işleminde benım cıhazın bootloader kılıdı kapandı kendı kendıne arka kapagı acıp kısa devre yaptırcam felan dedı baya zahmetli dediMuhtemelen bu yollardan bir tanesi ile çözülür. Sen parayı vermedin umarımiyi dileklerin için teşekkürler
hiç gerek yoktu içini açma gibi bir işlem yapmadan da çözülebilirdi neyse verdiysen artık hayırlısı olsunvalla adama yap dedım 250 bi vercem 250 de bi vericem iemi felanda gidiyor kurtarma işleminde benım cıhazın bootloader kılıdı kapandı kendı kendıne arka kapagı acıp kısa devre yaptırcam felan dedı baya zahmetli dedi
Durduk yere bootloader kilidi kapanmaz hocam . Mi Flash ile rom atarken kilitlemiştir. Allah yardımcınız olsun . Bence o arkadaştan biran önce telefonu alın. Muhafazan Allah kapağı kırar test point yapacağım diye kablo filan çıkarır.valla adama yap dedım 250 bi vercem 250 de bi vericem iemi felanda gidiyor kurtarma işleminde benım cıhazın bootloader kılıdı kapandı kendı kendıne arka kapagı acıp kısa devre yaptırcam felan dedı baya zahmetli dedi