Yardım Fastboot.

gurcigurci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Telefon fastboot ekranında kaldı herhangi bir işlem yapamıyorum. Yardımcı olabilicek birisi var mı?

gurcigurci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Bilgisayara bir format atıp tavsiye ettiğiniz bütün yolları deneyeceğim. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. İyi geceler

Oyla:

oguzalper06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
mi9tpro
Konular
5
benım cıhazımda kendısı guncelleme aldı bende yukledım yuklerken fastboot da kaldı telefoncuya goturdum bırkc olmuş dedı 500 tl masraf çıkardı adam lanet olsun varya nasıl bi sisteme düştük ya inş senınkı olmamışdır dostum

Oyla:

gurcigurci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Muhtemelen bu yollardan bir tanesi ile çözülür. Sen parayı vermedin umarım :D iyi dileklerin için teşekkürler

Oyla:

KaraMasque

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Mi9T
Konular
7
Merhaba twrp sonrasında cihaz fastboot ekranında kalmış ise eğer cihazınız soft brick olmuş demektir yapılabilecek tek şey miflash tool ile global romu flashlamaktır.
Forumda anlatımlar bolca mevcut sorununuz bu yöntem ile kesinlikle düzelir tekrar geçmiş olsun.

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
benım cıhazımda kendısı guncelleme aldı bende yukledım yuklerken fastboot da kaldı telefoncuya goturdum bırkc olmuş dedı 500 tl masraf çıkardı adam lanet olsun varya nasıl bi sisteme düştük ya inş senınkı olmamışdır dostum
Güncelleme ile fastboot ta kalınca telefoncu 500 lira mı dedi ? hocam geçmiş olsun iyi dolandırmış (tahminim). Bahsettiğiniz olay gayet olağan bir durum ve bu kadar masrafa gerek yok kendiniz bile yükleyebilirsiniz. Tabi sizin cihaz modelinde işler nasıl yürür bilemem de telefoncunun bu fiyatı çıkarması absürt bir durum

Oyla:

oguzalper06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
mi9tpro
Konular
5
Muhtemelen bu yollardan bir tanesi ile çözülür. Sen parayı vermedin umarım :D iyi dileklerin için teşekkürler
valla adama yap dedım 250 bi vercem 250 de bi vericem iemi felanda gidiyor kurtarma işleminde benım cıhazın bootloader kılıdı kapandı kendı kendıne arka kapagı acıp kısa devre yaptırcam felan dedı baya zahmetli dedi

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
valla adama yap dedım 250 bi vercem 250 de bi vericem iemi felanda gidiyor kurtarma işleminde benım cıhazın bootloader kılıdı kapandı kendı kendıne arka kapagı acıp kısa devre yaptırcam felan dedı baya zahmetli dedi
hiç gerek yoktu içini açma gibi bir işlem yapmadan da çözülebilirdi neyse verdiysen artık hayırlısı olsun

Oyla:

gurcigurci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
KaraMasque ye teşekkür ederim. Yardımlarından dolayı telefonum düzeldi. +1

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Durduk yere bootloader kilidi kapanmaz hocam . Mi Flash ile rom atarken kilitlemiştir. Allah yardımcınız olsun . Bence o arkadaştan biran önce telefonu alın. Muhafazan Allah kapağı kırar test point yapacağım diye kablo filan çıkarır.

Oyla:
Üst Alt