Yardım Fastboot Sorunu

thehayko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Meizu Mx4
Konular
6
Merhabalar telefonumda durduk yere twrp silinmiş rom değiştirmek istedim ancak twrp olmayınca yapamadım. Şuan mi flash üzerinden china rom yükledim twrp de yükleniyor ancak recovery reboot edince siliniyor twrp magisk flashladım yine siliniyor. Şuan forumdaki reiwa ile twrp atmaya çalışıyorum remote: Failed to load/authenticate boot image : load error" hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor, sabahtan bu yana hala uğraşıyorum :(

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Forum Kurallarımız gereğince;
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.

Oyla:

thehayko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Meizu Mx4
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum Kurallarımız gereğince;
3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.
Haklısınız özür dilerim durumun aciliyetini belirtmek için o an ki telaşe ile yazıldı...

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
Haklısınız özür dilerim durumun aciliyetini belirtmek için o an ki telaşe ile yazıldı...
kullandığınız cihazın forumdaki sayfasına girerseniz genelde her cihaz için tek tuş twrp yükleme aracı bulunuyor. eğer twrp yüklenmiyorsa orange fox yüklemeyi deneyin daha sorunsuz çalışan bir recovery dir.

Oyla:

thehayko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Meizu Mx4
Konular
6
kullandığınız cihazın forumdaki sayfasına girerseniz genelde her cihaz için tek tuş twrp yükleme aracı bulunuyor. eğer twrp yüklenmiyorsa orange fox yüklemeyi deneyin daha sorunsuz çalışan bir recovery dir.
Denedim ancak çözüm olmadı tek tuş araçları, sanırım mi8se için orange fox yok yada ben bulamadım

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Merhabalar telefonumda durduk yere twrp silinmiş rom değiştirmek istedim ancak twrp olmayınca yapamadım. Şuan mi flash üzerinden china rom yükledim twrp de yükleniyor ancak recovery reboot edince siliniyor twrp magisk flashladım yine siliniyor. Şuan forumdaki reiwa ile twrp atmaya çalışıyorum remote: Failed to load/authenticate boot image : load error" hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor, sabahtan bu yana hala uğraşıyorum :(
Hocam Stock/Global romda rom kurulumu sonrası sistem reboot etmeden magisk flashlamanız gerekir aksi halde twrp silinir.

Oyla:

thehayko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Meizu Mx4
Konular
6
Hocam Stock/Global romda rom kurulumu sonrası sistem reboot etmeden magisk flashlamanız gerekir aksi halde twrp silinir.
twrp kurabilmek için china rom kurdum ardından da son sürüm eu stabili kurdum ardından da magisk flashladım ve reboot ettim yani dediğiniz gibi ama yine de siliniyor

twrp 1102 de hata vermiyor yüklüyor ama yükleme esnasındaki yeniden başlatmadan sonra tekrar fastboot açılıyor

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
twrp kurabilmek için china rom kurdum ardından da son sürüm eu stabili kurdum ardından da magisk flashladım ve reboot ettim yani dediğiniz gibi ama yine de siliniyor

twrp 1102 de hata vermiyor yüklüyor ama yükleme esnasındaki yeniden başlatmadan sonra tekrar fastboot açılıyor
1102 twrp ile v10.3.2.0 ROM u kurmanız lazım. Eğer v11 kuruyorsanız fastboot sorunu yaşarsınız

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

Hocam Farklı bir sürüm twrp deneyin ya da Orange Fox kurmanız gerekecek.
Edit : softwarexpert Hocam uygun sürümü belirtmiş.

Oyla:

thehayko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Meizu Mx4
Konular
6
1102 twrp ile v10.3.2.0 ROM u kurmanız lazım. Eğer v11 kuruyorsanız fastboot sorunu yaşarsınız
v10.3.2.0 sürümünü mi flash ile mi yükleyeceğim yoksa çin rom yükleyip twrp kurduktan sonra mı v10.3.2.0 sürümünü yükleyeceğim o kısmı anlamadım
[automerge]1583504345[/automerge]
Hocam Farklı bir sürüm twrp deneyin ya da Orange Fox kurmanız gerekecek.
Edit : softwarexpert Hocam uygun sürümü belirtmiş.
orange fox bu cihaz için bulamadım reiwa aracı içerisindeki tüm twrp sürümlerini sırayla denedim olmadı maalesef

Oyla:
Üst Alt