Yardım Fastboot Sorunu

thehayko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Meizu Mx4
Konular
6
Merhabalar telefonumda durduk yere twrp silinmiş rom değiştirmek istedim ancak twrp olmayınca yapamadım. Şuan mi flash üzerinden china rom yükledim twrp de yükleniyor ancak recovery reboot edince siliniyor twrp magisk flashladım yine siliniyor. Şuan forumdaki reiwa ile twrp atmaya çalışıyorum remote: Failed to load/authenticate boot image : load error" hatası alıyorum ne yapmam gerekiyor, sabahtan bu yana hala uğraşıyorum :(

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
v10.3.2.0 sürümünü mi flash ile mi yükleyeceğim yoksa çin rom yükleyip twrp kurduktan sonra mı v10.3.2.0 sürümünü yükleyeceğim o kısmı anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orange fox bu cihaz için bulamadım reiwa aracı içerisindeki tüm twrp sürümlerini sırayla denedim olmadı maalesef
Çin sürümünde 9.5.11 i mi flash tool ile kurup . TWRP 1102 yi yükleyeceksiniz. ardından v10.3.2.0 ı twrp ile yükleyebilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra v11 e geçişi söylerim :) V9.5.11 Mİ FLASH TOOL ile yüklenecek dosyanın linki

Oyla:

thehayko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Meizu Mx4
Konular
6
Çin sürümünde 9.5.11 i mi flash tool ile kurup . TWRP 1102 yi yükleyeceksiniz. ardından v10.3.2.0 ı twrp ile yükleyebilirsiniz. Bu işlemleri yaptıktan sonra v11 e geçişi söylerim :) V9.5.11 Mİ FLASH TOOL ile yüklenecek dosyanın linki
hocam kusura bakmayın sabahtan beri beynim kazan oldu ama şu twrp1102 yi yükledikten sonra ne yüklemem gerekiyor magiski nerede flashlamalıyım o kısımları anlamadım

bahsettiğiniz v10.3.2.0 çin sürümü mü eu mu o kısmı da anlamadım

v10.3.2.0 sürümünü bulamadım hocam rica etsem onuda atabilir misiniz, birde romları yükledikten sonra cihazı normal açıp giriş yapmama gerek var mı ?

Son düzenleme:
Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
hocam kusura bakmayın sabahtan beri beynim kazan oldu ama şu twrp1102 yi yükledikten sonra ne yüklemem gerekiyor magiski nerede flashlamalıyım o kısımları anlamadım

bahsettiğiniz v10.3.2.0 çin sürümü mü eu mu o kısmı da anlamadım

v10.3.2.0 sürümünü bulamadım hocam rica etsem onuda atabilir misiniz, birde romları yükledikten sonra cihazı normal açıp giriş yapmama gerek var mı ?
TWRP ile bu v10.3.2.0 zip dosyasını kuracaksın

Oyla:

thehayko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Meizu Mx4
Konular
6
TWRP ile bu v10.3.2.0 zip dosyasını kuracaksın
tamam hocam dediğiniz v10.3.2.0 romunu twrp üzerinden kurdum ardından magisk flashladım şuan cihazı açmadım twrp 1102 içerisinde bekliyorum şimdi ne yapmalıyım v11 için

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
tamam hocam dediğiniz v10.3.2.0 romunu twrp üzerinden kurdum ardından magisk flashladım şuan cihazı açmadım twrp 1102 içerisinde bekliyorum şimdi ne yapmalıyım v11 için
Cihazı açın ayrıca magisk flashlamanıza gerek yoktu :)

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
v11 yükseltmek için ne yapmalıyım
Cihaz açıldıysa tekrar fastboot moda alıp twrp 1227 yi kurun. (REİWA TOOL ile)
4 wipe ardından v11 rom u kurabilirsiniz. (Magisk flashlamaya gerek yok eğer root istemiyorsanız. )

Oyla:

thehayko

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Meizu Mx4
Konular
6
4 wipe ardından v11 rom u kurabilirsiniz. (Magisk flashlamaya gerek yok eğer root istemiyorsanız. )
hangi v11i kurmalıyım hocam

4wipe hangileri hocam birde wipe menüsü içerisinden

MarcoPasha softwarexpert Her ikinize de yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sürümünü yükleyeceğim şuan wipe yaptım ve twrp 1227 kurulu bahsettiğim romu yüklemek için bir değişikliğe ihityaç var mı twrp de ?

Son düzenleme:
Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
hangi v11i kurmalıyım hocam

4wipe hangileri hocam birde wipe menüsü içerisinden

MarcoPasha softwarexpert Her ikinize de yardımlarınız için çok teşekkür ederim. sürümünü yükleyeceğim şuan wipe yaptım ve twrp 1227 kurulu bahsettiğim romu yüklemek için bir değişikliğe ihityaç var mı twrp de ?
İşim vardı biraz geç geldim kusura bakmayın :(
v11.0.3.0 yükleyeceksiniz. V11.0.2.0 (Android 10) bu sürümü istiyorsanız Android 10 a geçiş rehberine göz atın biraz farklı işlemler var . Eğer v11.0.3.0 yüklemek isterseniz herhangi bi ek işlem yapmadan kurabilirsiniz . :) 4 wipe ( Data cache dalvik system )

Oyla:
Üst Alt