- Adım
- zafer
- Cihazım
- redmi k30
- Konular
- 0
peki poco romunda kalmalimiyim sizce?güncelleme ile düzelecek seyler. güncelleme alır
peki poco romunda kalmalimiyim sizce?güncelleme ile düzelecek seyler. güncelleme alır
cihaz k30 abi. ama poco x2 romu yuklenmis global oldugu icin.poco romu dediğiniz nedir ? ayarlar, cihazım bölümünün görüntüsünü ekleyin
hocam bu rom k30la ayni cihaza ait olan poco x2 model cihazinin romu. Fake rom oldugunu dusunmuyorum ama. sizin attiginiz romu indirdim. sizin bu linkini verdiginiz rom otomatik guncelleme alip bilgisayar olmadan guncelleme uygulamasi uzerinden guncellenir mi? birde sizin verdiginiz rom eu rom demi? k30 un global romu var mi? eu rom yuklemek istemiyorum acikcasiFake roma benziyor hocam..fastboot 'a alıp konudaki romu yükleyebilirsiniz.
Global rom henüz yok hocam. POCO X2 ile K30 aynı cihaz isimler farklı. Global rom çıkmadan global rom yüklü olması bana fake gibi geldi. Eu rom yüklerseniz pc olmadan güncelleme alır fakat twrpyi kurunhocam bu rom k30la ayni cihaza ait olan poco x2 model cihazinin romu. Fake rom oldugunu dusunmuyorum ama. sizin attiginiz romu indirdim. sizin bu linkini verdiginiz rom otomatik guncelleme alip bilgisayar olmadan guncelleme uygulamasi uzerinden guncellenir mi? birde sizin verdiginiz rom eu rom demi? k30 un global romu var mi? eu rom yuklemek istemiyorum acikcasi
ilginiz icin tesekkurlerGlobal rom henüz yok hocam. POCO X2 ile K30 aynı cihaz isimler farklı. Global rom çıkmadan global rom yüklü olması bana fake gibi geldi. Eu rom yüklerseniz pc olmadan güncelleme alır fakat twrpyi kurun
ustam twrp ile yükleyebilirmiyiz bu romuK30 için eu stabil çıkmış MIUI 11.0.9.0
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yüklenmiyor tam açılışta sonsuz yuvarlak dönmeye başlıyor.ustam twrp ile yükleyebilirmiyiz bu romu
Twrp Custom rom yüklensin diye var. Zaten fastboot ile Custom rom yükleniyor niye zorluyorsunuz? Fastboot ile yükleyin bitsin. Bundan sonraki güncellemeler twrp ile yüklenecek.ustam twrp ile yükleyebilirmiyiz bu romu