Sizde de mi 11.0.10 vardı bu global rom mu oluyor acaba siz stabil olanı mı kurdunuz haftalık olan ne oluyor tam olarak Google play falan yüklü halde mi oluyor yoksa sadece Türkçe dahil dil seçenekleri mi geliyor ben hangisini kurmalıyımben altttaki olan linki indirdim ve kurdum gayet başarılı sorunsuz kullanıyorum 2 saatdirrrr
Stabil romu kurmanızı tavsiye ederim.Arkadaşlar bende 11.0.10 sürümü var hangi dosyayı indirmeliyim acaba yardımcı olursanız sevinirim fastboot dışında herhangi bir şey yapmam gerekiyor mu ekstra stabil olanı mı haftalık olanımı kurmam daha doğru olur
By.TRabZonLu™
aynen türkçe dil içinde mevcut ön yükleme yaparken dil seçeneklerinde var türkçe dil ve tamamen 100/de 100 türkçe kullanıyorsun...Sizde de mi 11.0.10 vardı bu global rom mu oluyor acaba siz stabil olanı mı kurdunuz haftalık olan ne oluyor tam olarak Google play falan yüklü halde mi oluyor yoksa sadece Türkçe dahil dil seçenekleri mi geliyor ben hangisini kurmalıyım
metpa
By.TRabZonLu™Stabil romu kurmanızı tavsiye ederim.
İlk sayfadaki bağlantıdan indirin. Konuda anlatıldığı gibi yapın.
Tek yapmanız gereken özel belgeleriniz varsa onları bilgisayara kopyalayın
Resmi güncelleme gelecek fakat indirip yine bilgisayardan update yazan uygulamayı çalıştırıp güncellemeyi yapacaksınızBy.TRabZonLu™
Anladım teşekkür ederim son birsey daha ilk kurulum ve güncelleme için diye ikiye ayırmışsınız ya ilk kurulum olanı yapıyorum sıfırdan hersey gitsin bunu kurduktan sonra otomatik artık resmi olarak güncelleme gelecek mi ve bu rom kurduktan sonra imei kaydı yapmak mümkün müdür acaba
arkadaşlar windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat bunu nasıl çalıştıracağız