hocam attığınız rehberi uyguladım olmadı yine cihazım açıkken veya twrp iken bilgisayar görüyor dosya transferi yapabiliyorum fakat fastboot modunda iken bilgisayar tarafından gözükmüyor malesef nasıl bu duruma geldğinide şöyle izah edeyimKonuda yer alan driverlari yükleyip pcyi yeniden başlatın, Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın.....
Rehber - Bilgisayar Twrp'yi/Telefonu Görmüyorsa Yapılacaklar...
Bir çok kullanıcı rom yükleme esansında bu durum ile karşılaşıyor ve bu durumun çözüm yollarını tek başlık altında toplamak istedim. Intel işlemcili ve 64 bit PC kullanın. 1) Öncelikle PC' ye gerekli olan driver'ların kurulması gerekiyor ve kurulum sonrası PC'yi kapatıp açalım...forum.miuiturkiye.net
hocam attığınız rehberi uyguladım olmadı yine cihazım açıkken veya twrp iken bilgisayar görüyor dosya transferi yapabiliyorum fakat fastboot modunda iken bilgisayar tarafından gözükmüyor malesef nasıl bu duruma geldğinide şöyle izah edeyim
dün xda forumda bulduğum yeni çıkan android 11 tabanlı MSM Xtended romu cihazıma pitchblack recovery ile başarılı şekilde kurdum sonrasında ise rom da bir kaç sorundan dolayı mıuı roma geçmek istedim tekrardan şçyle birşey yaptım pitchblack recovery ekranında temiz kurulum ile mıuı roma geçmek için format data yaptım sonrasında ise advanced wipe içerisinden hepsini seçip formatladım cihazı yeniden başlattım sonrasında normal twrp kurmak istedim fakat bizim cihaz için olan twrp yüklerken cmd ekranında EVET dememiz gerikirdi e tuşuna basıyordum hiçbir tepki vermedi bende sonrasında fasboot rom kurmak istedim ama mi flash açtıgımda cihazımı bir türlü görmüyordu bende sonra cihazımı normal açtım önceden xda dan bulup yüklediğim rom ile açıldı bende twrp img dosyasını telefon açıkken bilgisayardan telefona attım ve pitchblack recovery gelip attığım twrp img dosyası ile twrp recovery döndüm sonra normal mıuı yükledim telefon çalışıyor ama hala fasboot modunda cihazı görmüyor
hocam driver konusu şöyle bu fastboot sorunu yaşamadan önce aynı bilgisayar fastboot dan görüyordu driver kaynaklı olamaz bu yüzdenRom ile alakalı değil çünkü fastboot modunda içindeki romun bir önemi yok.
Rehber konuda yer alan maddelerden bir tanesi çözüm olmalı...
Driver,usb port 2.0 , başka PC vs gibi...
Hocam 2.0 3.0 portlar da demedim biri masaüstü biri laptop mi 6 cihaz var extra elimde onu taktım okuduYeni nesil Laptoplarda USB portları 2.0 desteklemediğinden böyle sorunla karşılaştığımda arayaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirtakarak olayı çözdüm.
Stoya hocam bir çözüm buldunuz mu veya bir düşünceniz varmı