Yardım Fastboot Mode de kaldı cihazım TWRP ekranına geçmiyor?

meyyit06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Pocophone f1
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Oxcyen 10.04
Telefon Modeli
OnePlus 7PRO
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar cihazım ONEPLUS 7 PRO Rom yüklemek için unlock yapıp TWRP yükleyecektim. Unlock yaptıktan sonra TWRP yüklemek istedin fakat FASTBOOT MODE yazısı olan ekran da kaldı. CMD de kullandığım kod : fastboot boot twrp.img Bunu yazdıktan sonra bu ekrana geliyor kalıyor ilerlemiyor. Defalarca hard reset yapıp normal recovery moduna geçiyorum her defasında aynı ekran da kalıyor. Bu yazı ekran da iken 30 dakika beklediğim de oldu fakat yok düzelmedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim sabah 10 dan beri bununla uğraşıyorum artık gına geldi.

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Logo ekranı dönüp duruyor açılmıyor hocam maalesef. Belki çok geç açılıyordur diye 20 dakikaya yakın bekledim yok gene gelmedi.
Baska twrp surumu deneyin hocam twrp yuklenip acilsa format data yapsaniz acilir yuksek ihtimal

Oyla:

meyyit06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Pocophone f1
Konular
8
Baska twrp surumu deneyin hocam twrp yuklenip acilsa format data yapsaniz acilir yuksek ihtimal
3 tane sürüm denedim şuan hatta eu dan farklı amerika sürümünü bile denedim belki karışmıştır diye o derece ama yok fastboot mode yazısı geliyor ekrana logo ile beraber ve orada donup kalıyor. Bir tık ilerisi TWRP ekranı ama yok gelmiyor.

Oyla:

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
3 tane sürüm denedim şuan hatta eu dan farklı amerika sürümünü bile denedim belki karışmıştır diye o derece ama yok fastboot mode yazısı geliyor ekrana logo ile beraber ve orada donup kalıyor. Bir tık ilerisi TWRP ekranı ama yok gelmiyor.
Hocam zaten yazdiginiz hata metnine gore recovery yani twrp flashlanmiyor

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihazınız açılmıyor ise açmış olduğum unbrick konularından yararlanıp çalışır duruma getirebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt