Yardım fastboot mod kapanma sorunu

NarCos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
Arkadaşlar Mi 5s telefonuma yeni global romu kurmak için telefonu fastboot modda başlatıyorum fakat 10 15 sn sonra telefon tekrar kapanıyor pc ye bağlıyorum tekrar açıyorum yine kapanıp şarj olmaya başlıyor. Mi flash hiç görmedi telefonu çünkü kapanıyor fastboot moddayken, telefonumda eu rom yüklü twrp ile bu yeni global romu yükleyemeyeceğimi söylediler.

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar Mi 5s telefonuma yeni global romu kurmak için telefonu fastboot modda başlatıyorum fakat 10 15 sn sonra telefon tekrar kapanıyor pc ye bağlıyorum tekrar açıyorum yine kapanıp şarj olmaya başlıyor. Mi flash hiç görmedi telefonu çünkü kapanıyor fastboot moddayken, telefonumda eu rom yüklü twrp ile bu yeni global romu yükleyemeyeceğimi söylediler.

EU Romu Kullanıyorsanız Global ZİP Romunu Twrp İle Tüm Wipe 'ları Yaparakta Yükleyebilirsiniz.

Oyla:

NarCos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
EU Romu Kullanıyorsanız Global ZİP Romunu Twrp İle Tüm Wipe 'ları Yaparakta Yükleyebilirsiniz.
evet eu rom kullanıyorum, dalvik-sistem-ön bellek- veriye wipe yapmak yeterli mi yoksa dahili depolamayı ve usb otg yide mi işaretleyeceğim

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
evet eu rom kullanıyorum, dalvik-sistem-ön bellek- veriye wipe yapmak yeterli mi yoksa dahili depolamayı ve usb otg yide mi işaretleyeceğim

Dalvik Art, System, Cache ve Data

Oyla:

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
Dostum aynı sorun bende de vardı. Sıkıntı driverslerin tam manasıyla PC'de yüklü olmamasından kaynaklı imiş.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Hocam kullandığınız Mi Flash programı 64 bit mi?

Oyla:

rotan20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rotan
Cihazım
mi5s
Konular
0
Dalvik Art, System, Cache ve Data
Hocam
unlocked bootloader mi5s ecrmod; twrp den rom yüklerken yüklemeden wipe yapıldıgında Dalvik Art, System, Cache ve Data seçilmiş ise twrp recovery de gider mi yoksa o sadece factory resette mi gider?
yükleme sonrası wipe cashe/dalvik yapıldıktan sonra reboot recovery yapılıp reboot system yapılırsa twrp recovery korunabilir mi?
tskler

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Recovery partisyonu değiştirilmediği sürece twrp gitmez. Oradan yapılan wipe lar ile de silinmez twrp.

Oyla:

NarCos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum aynı sorun bende de vardı. Sıkıntı driverslerin tam manasıyla PC'de yüklü olmamasından kaynaklı imiş.

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nasıl düzelttin peki kardeşim

Oyla:
Üst Alt