Yardım fastboot mod kapanma sorunu

NarCos

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
Arkadaşlar Mi 5s telefonuma yeni global romu kurmak için telefonu fastboot modda başlatıyorum fakat 10 15 sn sonra telefon tekrar kapanıyor pc ye bağlıyorum tekrar açıyorum yine kapanıp şarj olmaya başlıyor. Mi flash hiç görmedi telefonu çünkü kapanıyor fastboot moddayken, telefonumda eu rom yüklü twrp ile bu yeni global romu yükleyemeyeceğimi söylediler.

ottomanwolf

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
8
nasıl düzelttin peki kardeşim
Öncelikle şunu yapman lazım. Windows 8/8.1 veya 10 kullanıyorsan, sürücü imzalama kuralını devre dışı bırakmam lazım. Bunu yaptıktan sonra telefonun sürücülerini kur. Geliştirici Seçeneklerinden USB Hata Ayıklamayı falan aktif etmen gerekiyor. Sürücü yükleme için PdaNet denilen bir uygulama var. Telefon sürücülerini otomatik indirme ve kurma uygulaması. Windows için olanını indir kur sürücüleri o şekilde tekrar güncelle. Sorununuz bence tamamen bundan kaynaklanıyor.

Oyla:

rotan20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rotan
Cihazım
mi5s
Konular
0
Öncelikle şunu yapman lazım. Windows 8/8.1 veya 10 kullanıyorsan, sürücü imzalama kuralını devre dışı bırakmam lazım. Bunu yaptıktan sonra telefonun sürücülerini kur. Geliştirici Seçeneklerinden USB Hata Ayıklamayı falan aktif etmen gerekiyor. Sürücü yükleme için PdaNet denilen bir uygulama var. Telefon sürücülerini otomatik indirme ve kurma uygulaması. Windows için olanını indir kur sürücüleri o şekilde tekrar güncelle. Sorununuz bence tamamen bundan kaynaklanıyor.

eger sürücü imzası dogrulama kaldırıdıldığı ve pdanet yüklü olduğu halde adb de görüp sadece de fastboot da görmüyorsa usbdeview gibi bir program ile tüm telefon ile ilgili mtb/linux/vcom/android device driverları kaldırıp pdanet i tekrar kurmalı, gene sadece fastboot ta görmüyorsa adb reboot bootloader dan sonra telefon ses açma tuşuna basılarak bağlanmalı.
reboot bootloader dan sonra windows android composite device yükleyemedim demisti. çıkarıp ses açmaya basarak takınca cmcc android composite diye windows otomatik olarak yükledi..
aşağıda driver signature enhancement nasıl disable edilir var.

Oyla:
Üst Alt