- Adım
- ferhat
- Cihazım
- mi3
- Konular
- 2
arkadaşlar cihazım Mi3 wcdma 64 gb ,güncelleme almıyordum uzun zamandır 5.11 sürümünde kaldıydı forumdan takip ettiğim kadarı ile xiaomi.eunun destek vermediğiydi,bende xiaominin sayfasından mi3global roumunu indirdim mi flash programını kullanarak romu yüklemeye çalıştım ancak hata verdi ,sistem belirlenen dosyayı bulamadı diye,biraz daha kurcalayınca flash romu olmadığını öğrendim. forumda cancro_images_KXDCNBF24.0_4.4_cn_1fbb634ef8 romunu indirdim ancak dosya içerisinde flash all except storage .bat bulunmuyordu onun yerine bende flash all except data and storege kısmını seçtim miflashtan seçtim çünkü diğer şekilde yüklemedi iyi güzel yükledm ama yüzde 60 gibi hata verdi ,şimdi asıl sıkıntı fastboot ekranında kala kaldı .
şimdi arkadaşlar pek anlamam ancak buraya kadar geldim acaba hangi romu indirmem gerekir ?
forumda birçok rom var ne yapsam bilemedim ve yüklediğim herhangi bir romda bütün verilerim silinecekmi resimler,uygulamalar örneğin ?
kulladığım işletim sistemi:windows 10
mi flash 2015.10.28
şimdi arkadaşlar pek anlamam ancak buraya kadar geldim acaba hangi romu indirmem gerekir ?
forumda birçok rom var ne yapsam bilemedim ve yüklediğim herhangi bir romda bütün verilerim silinecekmi resimler,uygulamalar örneğin ?
kulladığım işletim sistemi:windows 10
mi flash 2015.10.28