Hocam ben mi flash ile hallettiğimi söylemiştim bu güncelleme alan global sürüm doğru dimi.Kardeş güç tuşuna uzun basili tut 30 saniye ila 1 dakika arası değişebilir telefonun açılacaktır.
Doğru hocam hayırlı olsun.Hocam ben mi flash ile hallettiğimi söylemiştim bu güncelleme alan global sürüm doğru dimi.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler hocam benim dikkatimi çekti de eski custom romda zilsesi mağazası vardı bunda sadece tema ve duvar kağıdı mağazası görüyorum neden yok sizce yada ben mi bulamadımDoğru hocam hayırlı olsun.
Diğer konudan cevap verdimmerhaba arkadaslar kardesım redmi note 4 kullanıyor ekran kılıdını unutmus hard reset atmak ıstemıs ama guc tusuyla ses tusuna bastıgında fastboot menusu acılıyor format atamıyoruz ne yapmalıyız acıl yardımınıza ıhtıyacımız var
arakadaşlar telefon fastboot ekranında sürekli yeniden başlatılıyor hıc bir sekilde döngüyü durduramıyorum sarjı bıttıkten sonra takınca yıne dongü devam ediyor yardım ederseniz sevinirim
nasıl yapa bilecemi bi anlatırsanız size zahmetHocam, Mi Flash ile sıfırlamanız gerekiyor.