Yardım Fastboot ekranın da kaldı

halibis_bg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HALİL
Cihazım
Pocopfhone f1
Konular
1
Arkadaşlar merhabalar.Mi flash ile yazılım atmaya çalışırken hata verdi.Şu anda cihazı önce mi logosu geliyor ardından fastboot ekranında kalıyor.unlocked yazmıyor.Kitlenmiş olabilir.Yardımcı olabilecek varmıdır?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Arkadaşlar merhabalar.Mi flash ile yazılım atmaya çalışırken hata verdi.Şu anda cihazı önce mi logosu geliyor ardından fastboot ekranında kalıyor.unlocked yazmıyor.Kitlenmiş olabilir.Yardımcı olabilecek varmıdır?

Tekrar Unlock işlemini yapınız hocam.
Unlock işlemi başarısız olması durumunda Yetkili hesap ve edl mod ile rom atılması gerekli.

Forum kurallarımız gereği konu başlığı içeriğine uygun olarak düzenlenmiştir.

3. Site Düzeni
Sitemizi elimizden geldiğince düzenli olarak kullanabilmek için aşağıdaki kuralla uyulması esastır.

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz

Oyla:

halibis_bg

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
HALİL
Cihazım
Pocopfhone f1
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar Unlock işlemini yapınız hocam.
Unlock işlemi başarısız olması durumunda Yetkili hesap ve edl mod ile rom atılması gerekli.

Forum kurallarımız gereği konu başlığı içeriğine uygun olarak düzenlenmiştir.

3. Site Düzeni
Sitemizi elimizden geldiğince düzenli olarak kullanabilmek için aşağıdaki kuralla uyulması esastır.

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz
Unlock nasıl yaoacağım hesap açık değili

Oyla:

tuncaygurses

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuncay
Cihazım
mi 9t
Konular
0
İyi akşamlar arkadaşlar cihazda güncelleme yapmaya çalışırken şuadan fastboot ekranında kaldı kapatıp açıyorum yine aynı ekran geliyor ne yapmam gerekiyor.Yardımcı olabilecek var mıdır?

Oyla:

hayathaber

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fevzi
Cihazım
Aydemir
Konular
2
İyi akşamlar arkadaşlar cihazda güncelleme yapmaya çalışırken şuadan fastboot ekranında kaldı kapatıp açıyorum yine aynı ekran geliyor ne yapmam gerekiyor.Yardımcı olabilecek var mıdır?
Bilgisayar varsa cihaz modeline uygun fasboot romu ve miflash programı indir forumda mevcut olan fasboot kuruluma göre romu flashla..

Oyla:
Üst Alt