Rom [Fastboot] Curtana - Redmi Note 9S - Redmi Note 9 Pro (India) - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı

ghost.boy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
Xiaomi.eu rom bir custom romdur,kesinlikle MIUI arama ve mesaj uygulaması vardır.Hindistan,Endonezya vs den kat kat daha stabildir.Hatta bir çok uygulama silinebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O Avrupa resmi romu onun ile bu rom farklıdır.
Xiaomi.eu rom bir custom romdur,kesinlikle MIUI arama ve mesaj uygulaması vardır.Hindistan,Endonezya vs den kat kat daha stabildir.Hatta bir çok uygulama silinebilir

O Avrupa resmi romu onun ile bu rom farklıdır.
karışıklığın sebebi kutudan çıkan avrupa romununda eu kodlu olması. o rom google uygulamaları ile geliyor malesef. yoksa eu romun diğer romlarla stabilite olarak kıyaslanması tabi ki söz konusu değil.

ahmetrasittopal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Konular
9
Benim sorum şu; benim cihazım resmi evofone garantili ve global rom var içinde ve ben bu romu kullanmak istiyorum. Malum bootloader kilidini açınca da garanti gidiyor zamanında migrostan ucuza almış olsam da garanti hiç olsun da istemiyorum. Var mıdır bu garanti dışı kalmasının bir çözümü?

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
28
Benim sorum şu; benim cihazım resmi evofone garantili ve global rom var içinde ve ben bu romu kullanmak istiyorum. Malum bootloader kilidini açınca da garanti gidiyor zamanında migrostan ucuza almış olsam da garanti hiç olsun da istemiyorum. Var mıdır bu garanti dışı kalmasının bir çözümü?
Başka bir markada kilidi açıp işlemler yapmıştım,garantide garanti dahilinde işlem yaptılar.
Ayrıca BL kilidi açık kalmadıkca sorun olacağanı da sanmıyorum açıkcası,çok fazla detaylı şekilde araştırma yapmayacaklardır.Kaldı ki zaten garanti dahili de bırakmayacak bu yamyamlar.Ben sadece resmi,yasal ve ucuza denk geldi diye aldım Migros'tan.Yoksa 2.el alır ve garanti olayını hiç düşünmezdim.Ama kesinlikle İMEİ çakılmış,kaçak ve yasal olmayan telefon almazdım.
Şöyle de söyleleyim en büyük üreticilerden birinde su geçirmez özellikli telefon vardı zamanında akvaryumda vs reklamlarını yaptılar.Kullandım ve su geçirdi hemde öyle havuzda vs değil normal bir sıvı temasında.Sonuc?
Ben haksızdım ve ekran değişimi için 800TL verdim 4 yıl önce :)
Ondan dolayı garanti tırıvırı bana göre eğer telefonun iPhone değil ise...

ghost.boy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
Bootloader kaldırıp bu gün konudaki romu indirip zipten çıkardım. Kurulum için bat dosyasını çalıştırdım. boot.img leri yükledi finished yazdı. Ama sadece boot flaşladı. Şimdi tel açılıyo mobil veri var ama wifi açılmıyor. Rom global kaldı. Başka türlü bu romu nasıl yüklerim.

ghost.boy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
Ben yükleyemedim.Bootloader kilidi açık ve söylenilen dosyayı çalıştırdım finished diyor ama hiçbirşey yüklemiyor.
Bu dosyayı twrp den zip olarak gösterip yükleyebiliyor muyuz?

Hatta normal çalışan telefon da bozuldu.Hotspot açılmıyor.Google çalışmıyor hatası veriyor sürekli.Burada anlatılmayan başka bir adım varsa bilemiyorum.
Yükleyecekler hiç denemesin bence ya dosya hatalı yada farklı bişey var.
Bootloader kilidini açıp verilen dosyayı indirip gösterilen kodlu uygulamayı çalıştırdım sadece finished diyor hiçbir yükleme ibaresi yok.
hocam aynı sorunu bende yaşıyorum ve şu an global yazılımı mi flash ile flaşlamaktan başka yol yok gibi ama bi yandan da eu kullanmak istiyorum. siz nasıl bi çözüm buldunuz.

ghost.boy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
4
Beyler saatlerdir uğraşıyorum cihazı açamadım. Lrtwrp yüklüyorum sonra eu rom flashlıyorum sürekli twrpye atıyo. mi flash ile rom kurayım diyorum fastboot moda alıyorum ancak cihazı bir türlü görmüyor. Fastboot modda adbden komutla kontrol ediyorum pc fastboot olarak algılıyor sıkıntı görünmüyor. Kafayı yemek üzereyim.

Smyrnaytac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aytaç
Cihazım
RedmiPro 4GB
Meslek
Civil Engineer
Konular
3
Çok yavaş iniyor yaklaşık 5 saat var inmesine bir sıkıntı var kaynakta.

birde şu zipli dosyayı bilgisyra mı çıkarıyoruz telefonda mı cıkarıyoruz vıdeo ıle anlatabılecek varsa ıyı olur sevgıler..

Son düzenleme:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Çok yavaş iniyor yaklaşık 5 saat var inmesine bir sıkıntı var kaynakta.

birde şu zipli dosyayı bilgisyra mı çıkarıyoruz telefonda mı cıkarıyoruz vıdeo ıle anlatabılecek varsa ıyı olur sevgıler..
Bilgisayar üzerinden kurulacağı için bilgisayara çıkaracaksınız

Smyrnaytac

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aytaç
Cihazım
RedmiPro 4GB
Meslek
Civil Engineer
Konular
3
Bootloader kilidi için 168 saat beklememi söylüyor bunu kısa yoldan nasıl yaparız?

afcn35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
halil afacan
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
3
Bootloader kilidi için 168 saat beklememi söylüyor bunu kısa yoldan nasıl yaparız?
Maalesef beklemeniz lazım banada 168 verdi 48'i geçti bende bekliyorum

Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt