Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rom[Fastboot] Curtana - Redmi Note 9S - Redmi Note 9 Pro (India) - Xiaomi.eu MIUI 11 v11.0.7.0 Stabil Rom İndirme Bağlantısı
Xiaomi.eu rom bir custom romdur,kesinlikle MIUI arama ve mesaj uygulaması vardır.Hindistan,Endonezya vs den kat kat daha stabildir.Hatta bir çok uygulama silinebilir
Xiaomi.eu rom bir custom romdur,kesinlikle MIUI arama ve mesaj uygulaması vardır.Hindistan,Endonezya vs den kat kat daha stabildir.Hatta bir çok uygulama silinebilir
karışıklığın sebebi kutudan çıkan avrupa romununda eu kodlu olması. o rom google uygulamaları ile geliyor malesef. yoksa eu romun diğer romlarla stabilite olarak kıyaslanması tabi ki söz konusu değil.
Benim sorum şu; benim cihazım resmi evofone garantili ve global rom var içinde ve ben bu romu kullanmak istiyorum. Malum bootloader kilidini açınca da garanti gidiyor zamanında migrostan ucuza almış olsam da garanti hiç olsun da istemiyorum. Var mıdır bu garanti dışı kalmasının bir çözümü?
Benim sorum şu; benim cihazım resmi evofone garantili ve global rom var içinde ve ben bu romu kullanmak istiyorum. Malum bootloader kilidini açınca da garanti gidiyor zamanında migrostan ucuza almış olsam da garanti hiç olsun da istemiyorum. Var mıdır bu garanti dışı kalmasının bir çözümü?
Başka bir markada kilidi açıp işlemler yapmıştım,garantide garanti dahilinde işlem yaptılar.
Ayrıca BL kilidi açık kalmadıkca sorun olacağanı da sanmıyorum açıkcası,çok fazla detaylı şekilde araştırma yapmayacaklardır.Kaldı ki zaten garanti dahili de bırakmayacak bu yamyamlar.Ben sadece resmi,yasal ve ucuza denk geldi diye aldım Migros'tan.Yoksa 2.el alır ve garanti olayını hiç düşünmezdim.Ama kesinlikle İMEİ çakılmış,kaçak ve yasal olmayan telefon almazdım.
Şöyle de söyleleyim en büyük üreticilerden birinde su geçirmez özellikli telefon vardı zamanında akvaryumda vs reklamlarını yaptılar.Kullandım ve su geçirdi hemde öyle havuzda vs değil normal bir sıvı temasında.Sonuc?
Ben haksızdım ve ekran değişimi için 800TL verdim 4 yıl önce
Ondan dolayı garanti tırıvırı bana göre eğer telefonun iPhone değil ise...
Bootloader kaldırıp bu gün konudaki romu indirip zipten çıkardım. Kurulum için bat dosyasını çalıştırdım. boot.img leri yükledi finished yazdı. Ama sadece boot flaşladı. Şimdi tel açılıyo mobil veri var ama wifi açılmıyor. Rom global kaldı. Başka türlü bu romu nasıl yüklerim.
Ben yükleyemedim.Bootloader kilidi açık ve söylenilen dosyayı çalıştırdım finished diyor ama hiçbirşey yüklemiyor.
Bu dosyayı twrp den zip olarak gösterip yükleyebiliyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta normal çalışan telefon da bozuldu.Hotspot açılmıyor.Google çalışmıyor hatası veriyor sürekli.Burada anlatılmayan başka bir adım varsa bilemiyorum.
Yükleyecekler hiç denemesin bence ya dosya hatalı yada farklı bişey var.
Bootloader kilidini açıp verilen dosyayı indirip gösterilen kodlu uygulamayı çalıştırdım sadece finished diyor hiçbir yükleme ibaresi yok.
hocam aynı sorunu bende yaşıyorum ve şu an global yazılımı mi flash ile flaşlamaktan başka yol yok gibi ama bi yandan da eu kullanmak istiyorum. siz nasıl bi çözüm buldunuz.
Beyler saatlerdir uğraşıyorum cihazı açamadım. Lrtwrp yüklüyorum sonra eu rom flashlıyorum sürekli twrpye atıyo. mi flash ile rom kurayım diyorum fastboot moda alıyorum ancak cihazı bir türlü görmüyor. Fastboot modda adbden komutla kontrol ediyorum pc fastboot olarak algılıyor sıkıntı görünmüyor. Kafayı yemek üzereyim.