- Konular
- 4
ss atar mısınız?Xiaomi uygulamaları var,ben yükledim oradan biliyrum.
ss atar mısınız?Xiaomi uygulamaları var,ben yükledim oradan biliyrum.
Hocam var diyorum,neden SS atayım ya bana mı güvenmiyorsunuzss atar mısınız?
Benim note 9s eu rom 11.03 sürüm telefon kişiler ve takvim Googleeu romda arama mesaj takvim gibi uygulamalar google uygulamaları mı yoksa xiaomi uygulamaları mı? rica etsem arama ve mesaj uygulamasından bi ss atar mısın?
Benim note 9s eu rom 11.03 sürüm telefon kişiler ve takvim Google a ait hocam en güzel hindistan romeu romda arama mesaj takvim gibi uygulamalar google uygulamaları mı yoksa xiaomi uygulamaları mı? rica etsem arama ve mesaj uygulamasından bi ss atar mısın?
hocam 2 ayrı forum sitesinde 2 3 ayrı konuda sordum bu soruyu. google uygulamaları var diyen de oldu xiaomi uygulamaları var diyen de oldu. o yüzden ss istedim güvenmemek değil. ki nitekim burada da bir arkadaş eu kullanıyor ama google uygulamalarıyla. artık en temizi hindistan ya da endonezya romu kurmak.Hocam var diyorum,neden SS atayım ya bana mı güvenmiyorsunuz
Aynen ben hepsiburada.comdan aldım redmi note 9s 6+128 versiyon eea yani Avrupa rom var 11.03 Google uygulamaları var mesajlar kişiler hatta takvim bile MIUI değil o da Google a ait Google elinin altına aldi xiaomiyi yapicak bir şey var aslında ya hindistan rom yada eu beta MIUI 12 çıktığında beta olarak yukleriz en güzeli benim 3 günüm kaldı sonra bootloader kilidi acilicak hindistan rom yüklerim en stabili global ve eea rom Google a ait iyi değilhocam 2 ayrı forum sitesinde 2 3 ayrı konuda sordum bu soruyu. google uygulamaları var diyen de oldu xiaomi uygulamaları var diyen de oldu. o yüzden ss istedim güvenmemek değil. ki nitekim burada da bir arkadaş eu kullanıyor ama google uygulamalarıyla. artık en temizi hindistan ya da endonezya romu kurmak.
malesef bende google uygulamalarını kullanmayı sevmiyorum. hele ki miui arayüzünde. mi note 3te eu betada sürekli hatalar vardı. 5 gün sonra benimde bootloader kalkıyor. bende hindistan romuna geçerim artık.Aynen ben hepsiburada.comdan aldım redmi note 9s 6+128 versiyon eea yani Avrupa rom var 11.03 Google uygulamaları var mesajlar kişiler hatta takvim bile MIUI değil o da Google a ait Google elinin altına aldi xiaomiyi yapicak bir şey var aslında ya hindistan rom yada eu beta MIUI 12 çıktığında beta olarak yukleriz en güzeli benim 3 günüm kaldı sonra bootloader kilidi acilicak hindistan rom yüklerim en stabili global ve eea rom Google a ait iyi değil
Arkadaşlar bu konudaki eu rom kutudan çıktığında gelen resmi eu rom değil karıştırmayın eu rom gereksiz uygulamalardan ve reklamlardan arındırılmış optimizasyonu iyileştirilmiş custom romdur ve takvim vs google değil xiaomi uygulamalarıdır. ghost.boy yanlış hatırlamıyorsam dh de sormuştunAynen ben hepsiburada.comdan aldım redmi note 9s 6+128 versiyon eea yani Avrupa rom var 11.03 Google uygulamaları var mesajlar kişiler hatta takvim bile MIUI değil o da Google a ait Google elinin altına aldi xiaomiyi yapicak bir şey var aslında ya hindistan rom yada eu beta MIUI 12 çıktığında beta olarak yukleriz en güzeli benim 3 günüm kaldı sonra bootloader kilidi acilicak hindistan rom yüklerim en stabili global ve eea rom Google a ait iyi değil
O Avrupa resmi romu onun ile bu rom farklıdır.Aynen ben hepsiburada.comdan aldım redmi note 9s 6+128 versiyon eea yani Avrupa rom var 11.03 Google uygulamaları var mesajlar kişiler hatta takvim bile MIUI değil o da Google a ait Google elinin altına aldi xiaomiyi yapicak bir şey var aslında ya hindistan rom yada eu beta MIUI 12 çıktığında beta olarak yukleriz en güzeli benim 3 günüm kaldı sonra bootloader kilidi acilicak hindistan rom yüklerim en stabili global ve eea rom Google a ait iyi değil
aynen dhde sordum. orda da ilginç bi şekilde google uygulamaları var diyende oldu xiaomi diyende oldu. kafam karışmıştı iyice ama anladım olayı. sonradan eu yazılımı yüklenince xiaomi uygulamaları var. zaten bootloadere 5 gün kaldı. 5 gün sonra dener buradan yazarım yine. Teşekkür ederim cevap için.Arkadaşlar bu konudaki eu rom kutudan çıktığında gelen resmi eu rom değil karıştırmayın eu rom gereksiz uygulamalardan ve reklamlardan arındırılmış optimizasyonu iyileştirilmiş custom romdur ve takvim vs google değil xiaomi uygulamalarıdır. ghost.boy yanlış hatırlamıyorsam dh de sormuştun