Aynen dostum bendede aynısı oldu...Ben yükleyemedim.Bootloader kilidi açık ve söylenilen dosyayı çalıştırdım finished diyor ama hiçbirşey yüklemiyor.
Bu dosyayı twrp den zip olarak gösterip yükleyebiliyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta normal çalışan telefon da bozuldu.Hotspot açılmıyor.Google çalışmıyor hatası veriyor sürekli.Burada anlatılmayan başka bir adım varsa bilemiyorum.
Yükleyecekler hiç denemesin bence ya dosya hatalı yada farklı bişey var.
Bootloader kilidini açıp verilen dosyayı indirip gösterilen kodlu uygulamayı çalıştırdım sadece finished diyor hiçbir yükleme ibaresi yok.
son yorumları güzel oku cevabı var. finish demesine aldanma bekle 10 dakikadan fazla sürüyorAynen dostum bendede aynısı oldu...
+1
şu yorumu konuya eklesinler bari çünkü çok yaşayan var bu durumu. ben de bi saattir ne yapacam diye düşünüyodum. yaklaşık 8 dakika sonra kurulum tam olarak başlıyo ve 15 dakika kadar sürüyo sonra kendiliğinden reboot yapıp açılıyor telefon. yüklemek isteyenlere duyrulur.
Artık çok geç telefon satıldı benim değildi zaten.son yorumları güzel oku cevabı var. finish demesine aldanma bekle 10 dakikadan fazla sürüyor
9s icin söylüyorumhocam biseyi anlamadim india romdan mi eu ya geçiş. birde twrp gerektirir mi
Bootloader kilidiniz açık ise fastboot modda rom atınızHocam usb hata ayıklama kapalı durumdayken rom silindi. Ne yapabilirim,yardımcı olur musun ?
Redmi Note 9s
Nasıl atabilirim hocam hiç bilgim yok bu konudaBootloader kilidiniz açık ise fastboot modda rom atınız